Στην Άνδρο το κρούσμα! Τέθηκε σε καραντίνα. Καθυστέρησε στην ειδοποίηση ο ΕΟΔΥ!!!

 

Τελικά η δεύτερη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αφορούσε όντως κρούσμα στην Άνδρο. Ο ΕΟΔΥ επικοινώνησε με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση με το αυμπτωματικό κρούσμα χτες το βράδυ στο Γαύριο. Και την πληροφόρησε πως ανάμεσα στην τελευταία δειγματοληψία των στοχευμένων τεστ που διεξάγει το κλιμάκιο της Άνδρου η νεαρή γυναίκα βρέθηκε θετική.

Η γυναίκα που εργάζεται στο νησί είχε αρχικά αρνητικό τεστ. Λόγω της εργασίας της έγινε προχθές και νέο τεστ τα αποτελέσματα του οποίου ανακοινώθηκαν με καθυστέρηση. Ήταν και είναι ασυμπτωματική. Από χτες το απόγευμα τέθηκε σε καραντίνα και περιμένουν την επιβεβαίωση.

Η σχετική καθυστέρηση για την ειδοποίηση και η εξ αυτής ανησυχία και αβεβαιότητα προήλθε από την αργία του Σαββατοκύριακου κατά την οποία προφανώς οι κεντρικές υπηρεσίες λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό. Μετά την χτεσινοβραδινή ειδοποίηση λήφθηκαν όλα τα σχετικά μέτρα στο νησί.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αντί νά ενημερώσουν τόν κόσμο, όχι ονομαστικά, αλλά υπηρεσιακά πού εργάζεται τό κρούσμα για να προσέξει ο κόσμος, μας ταράζουν με τίς αοριστολογιες. Αυτό δεν προκαλεί πανικό ή μήπως αυτό επιδιώκουν???

This comment was minimized by the moderator on the site

Αρα αφού ήτο στοχευμένος έλεγχος του κλιμακίου στην Ανδρο και το κλιμάκιο διενεργεί το test σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, Γηροκομείο, σε υπαλλήλους και δομές του Δημοσίου, δομές υγείας κλπ σκεφθείτε τι υπάρχει εξ αυτών στην ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου και λάβετε διπλά μέτρα προστασίας.
Δυστυχώς κάποιοι πίστευαν ότι αφού δεν έχει ακουστεί κρούσμα στην Ανδρο μάλλον και δεν θα υπάρχη. Εφόσον η Ανδρος συνεχίζει και επικοινωνεί με τον έξω κόσμο θα ήτο απίθανο να μην υπήρχε κρούσμα.Το δεύτερο δυστυχώς είναι ότι οι ασυμπτωματικοί υπάρχουν ανάμεσά μας και δεν έχουν πινακίδα στο κούτελο που να προειδοποιεί ότι πάσχουν. ΛΥΣΗ ΜΙΑ: ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣΧΗ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. Η ''κοιλιά'' που παρουσίασε το σύστημα λόγω εφησυχασμού, το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο οδήγησε στη νέα καραντίνα.Το τρίτο δυστυχώς πάει σε κάποιους-δεν θα πώ αμετανόητους αλλά- βλάκες που εθελοτυφλούν και με σαθρά και έωλα επιχειρήματα παρασύρουν τους ευκολόπιστους σε άρνηση προστασίας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Να το! Οι Λοτσαροκαβουραιοι φταίνε. Πάω να πάρω τηλέφωνο τα παιδιά

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλώς τα δεχτήκαμε ! Ο θεός να βάλει το χέρι του..!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Άνδρο δεν πρέπει να αναφέρει με ποιους έχει έρθει σε επαφή;
Ποιος θα κάνει την ιχνηλάτηση επαφών του;
Ποιος θα μας ενημερώσει;
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το Κέντρο Υγείας Άνδρου θα κάνει την ιχνηλάτηση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro