Χώρα Άνδρου: 100 rapid test. Όλα αρνητικά!...

 

Σήμερα Τετάρτη 18/11 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με την βοήθεια του Κέντρου Υγείας και την στήριξη του Δήμου Άνδρου έκανε στο Παραπόρτι της Χώρας 100 rapid test και όλα βγήκαν αρνητικά!

 

Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε ομαλή και προσέγγισαν το σημείο του τεστ στο δρόμο μπροστά στο δημοτικό στάδιο μόνο με αυτοκίνητο. Κι αυτό για να μην υπάρξει περίπτωση συνωστισμού και για να μην πάρουν οι προσερχόμενοι κάποιο ρίσκο.

Αύριο Πέμπτη 19/11 δεν θα γίνουν rapid test στον Όρμο Κορθίου λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα πρέπει να γίνουν άμεσα τεστ στο συγκεκριμένο χωριό της Χώρας που υπάρχουν τα θετικά κρούσματα, εφόσον αυτά συγχρωτιστηκαν με πολλά άτομα.. Εκεί πρέπει να δοθεί προτεραιότητα. Στα κρούσματα και στις επαφές τους. ΑΜΕΣΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Συμπληρώνω ότι το κρούσμα στο Γαύριο με rapid test βγήκε αρνητικό και με μοριακή εξέταση θετικό, οπότε το ΕΟΔΔΥ είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Συνταγογράφηση για μοριακό έλεγχο για όλους τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα, ή λεφτά υπάρχουν μόνο για να ταίζουν τα Μ.Μ. ενημέρωσης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αναρωτιέμαι κάθε φορά που ανακοινώνετε τα απoτελέσματα απo τα rapid test γιατί βγάζετε το συμπέρασμα ότι στην Άνδρο δεν έχουμε κρούσματα, όταν ξέρετε πολύ καλά ότι τα rapid test δεν είναι αξιόπιστα.
Παράδειγμα ανακοινώθηκε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διαγνώσθηκε με κορονοιό αφού πρώτα ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ σε 2 rapid test αλλά ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ σε ΜΟΡΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ στις 16 Νοεμβρίου και σήμερα μπαίνει σε ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό.
Άρα επιτρέψτε μου να πω, προς τι οι "πανηγυρισμο" ότι η Άνδρος είναι καθαρή; Έχουν γίνει ή ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν μοριακές εξετάσεις για να λέμε ότι δεν έχουμε κρούσματα;
Έτσι εφησυχάζετε τον κόσμο και δεν προσέχουν.
Ευχαριστώ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Στης Υπηρεσίες του Νησιού γιατί δεν πάνε να κάνουν????
Εάν υπάρχει κρούσμα σε υπάλληλο που έχει επαφή καθημερινή με πολύ κόσμο ποιος το ξέρει???????