10/12: Κανένα κρούσμα στις Κυκλάδες σήμερα! 1534 στην Ελλάδα. Ποια μαγαζιά θα ανοίξουν τα Χριστούγεννα.

Κανένα κρούσμα στις Κυκλάδες σήμερα. Στα 1534 τα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα, στους 571 διασωληνωμένοι και 81 θάνατοι. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας έφτασε τους 3.370. Εν τω μεταξύ 318 ήταν τα κρούσματα στην Αττική και 298 στη Θεσσαλονίκη σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί συμφώνησαν ότι προέχει η διασφάλιση της πτωτικής πορείας της επιδημιολογικής καμπύλης και η αποσυμπίεση των νοσοκομείων. Έτσι εισηγήθηκαν στην κυβέρνηση να ανοίξουν συγκεκριμένοι κλάδοι οι οποίοι εκτιμάται ότι δεν θα επηρεάσουν την υποχώρηση της επιδημίας που καταγραφεται στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, προτάθηκε η επαναλειτουργία των κομμωτηρίων, των συνοικιακών βιβλιοπωλείων και των εμπορικών καταστημάτων αλλά με παραγγελία εκ των προτέρων και παραλαβή εκτος του καταστήματος (click away). Αντιθέτως εισηγούνται να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα του λιανεμπορίου.  Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν στη διάρκεια των εορτών και πώς, θα ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή στις 11:00 το πρωί.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για να είναι αξιοποιήσιμα τα νούμερα των κρουσμάτων πρέπει να είναι ίδιος ο αριθμός των τεστ κάθε μέρα. Παράδειγμα 22 χιλιάδες τεστ κάθε μέρα κι όχι να πέφτουμε στα 17000 τεστ και να λέμε ότι πέφτουν τα κρούσματα.