Για μετά την Φεβρουαρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί στην Άνδρο!

Πόσοι ηλικιωμένοι ή υπερήλικες μπορούν να ταξιδέψουν από Άνδρο για Σύρο και να εμβολιαστούν στο εκεί νοσοκομείο; Και πως θα οριστούν τα ραντεβού όταν τα δύο νησιά συνδέονται με δύο δρομολόγια την εβδομάδα; Αν δεν διευρυνθούν τα εμβολιαστικά κέντρα με ένα σε κάθε νησί δεν πρόκειται να γίνουν πολλά πράγματα. 

Όπως όλα δείχνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό φτάνει με ρυθμούς χελώνας στις Κυκλάδες, ενώ αναμένεται να αργήσει κι άλλο στην Άνδρο. Αν και ξεκίνησαν να λειτουργούν στις Κυκλάδες τα πρώτα 4-5  εμβολιαστικά κέντρα που αναφέρονται στα νοσοκομεία του νομού (Νάξου, Σαντορίνης, Σύρου κλπ.) και έχουν ήδη αρχίσει να καλούνται προς εμβολιασμό υπερήλικες κάτοικοι των Κυκλάδων τα πράματα όπως φαίνεται αργούν ακόμα.

Όπως έχει γίνει φανερό δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα με 4-5 εμβολιαστικά κέντρα σε έναν νησιωτικό νομό. Δεν είναι εύκολο για έναν ηλικιωμένο να κάνει ολόκληρο ταξίδι π.χ. από Άνδρο ή Τήνο για την Σύρο ή τη Νάξο για να εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του εμβολίου στα νοσοκομεία αυτών των νησιών.

Ως εκ τούτου οι ηλικιωμένοι που ήδη έχουν κληθεί για εμβολιασμό – έχουν αρχίσει να καλούνται και από την Άνδρο – αναγκάζονται και ακυρώνουν τα ραντεβού που τους κλείνουν. Έτσι θα πρέπει να ξαναμπούν στη λίστα αναμονής και όταν ενεργοποιηθεί το εμβολιαστικό κέντρο της Άνδρου στο Κέντρο Υγείας του νησιού τότε θα ξανακληθούν. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα η ενεργοποίηση του Κέντρου Υγείας και οι εμβολιασμοί στην Άνδρο αναμένονται μετά την 1η Φεβρουαρίου 21021.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ
Τελικά τα έχουν κάνει μπάχαλο στο θέμα της πανδημίας. Από την Άνδρο να πάω την 90χρονη μητέρα μου στη Σύρο; Πάνε καλά;Φυσικά ακύρωσα το ραντεβού
Δεν το συζητώ καθόλου για το θέμα της κυβίστησης και τους "αγώνες των Μακεδονομάχων" για την συμφωνία των Πρεσπών που προεκλογικά έλεγε ότι θα την καταγγείλει και τώρα σπεύδει για την υλοποίηση της.Όσο για την συμφωνία του Αιγαίου, τσιμουδιά από τα Μ.Μ.Ε. ευτυχώς που υπάρχει και το κανάλι της Βουλής και ενημερωνόμαστε.
Αλήθεια η οικονομική ανάπτυξη θα έρθει με την αύξηση του προστίμου από 300 ευρώ σε 500; Μπάχαλο...
Ειδικά το νέο αφήγημα του Μητσοτάκη ότι δεν κάνουν προσλήψεις γιατί δεν υπάρχουν γιατροί ξεπερνάει και το παράλογο και έτσι φτάσαμε να έχουμε 5387 ΘΑΝΑΤΟΥΣ μέχρι της 14 Ιανουαρίου 2021.
Αλήθεια ποιος έχει βαριές ευθύνες για αυτούς τους θανάτους; Οι πολίτες ή η κυβέρνηση με τις αποφάσεις που παίρνει;
Ήδη οι εισαγγελείς έχουν ξεκινήσει να ερευνούν ( Θεσσαλονίκη) και φυσικά οι μαζικές μηνύσεις πολιτών.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ζούμε σε ένα απέραντο φρενοκομείο. Όπου όλοι οι τρελοί ψεύτες και απατεώνες είναι έξω και οι λογικοι ηθικοί και έντιμοι είναι μέσα Αυτή είναι η λεγόμενη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ να σας χαίρεστε