8 κρούσματα σε νησιά που ξεκίνησαν για τη νέα σεζόν! Εν μέσω πανδημίας συνεχίζονται κινητοποιήσεις με ευθύνη πολιτικών κομμάτων.

 

Οι επαγγελματικές μετακινήσεις από την Αθήνα - όπου ο κορονοϊός έχει ξεφύγει - προς τα νησιά που προετοιμάζονται, διαμορφώνει μια αυξητική τάση κρουσμάτων στις Κυκλάδες.

8 νέα κρούσματα στις Κυκλάδες. Όλα σε νησιά που έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για την τουριστική σεζόν. ‘Ήτοι, Σύρος 1, Πάρος 3, Μύκονος 3, Θήρα 1. Κάτι που σημαίνει πως η επαφή με Αθήνα και Αττική είναι πρόβλημα. Οι αριθμοί έχουν πλέον ξεφύγει με 1.282 νέα κρούσματα στην Αττική εκ των οποίων τα 317 στο κέντρο της Αθήνας και 226 στον Πειραιά. Το ΕΣΥ δέχεται μεγάλη πίεση με πάνω από 500 εισαγωγές νέων ασθενών Covid στα νοσοκομεία της επικράτειας σε ένα 24ωρο.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.570. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 αυξήθηκαν στους 51, ενώ οι διασωληνωμένοι είναι 506.

Από τις υποστηριζόμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχείς κινητοποιήσεις των ημερών για τον Κουφοντίνα, όπως φωτογραφήθηκαν από το CNN Greece.

Όλα αυτά σε περίοδο που συνεχίζονται με καθημερινές παροτρύνσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά του πρώην πρωθυπουργού, που εν μέσω πανδημίας προσκαλούν και προκαλούν στηρίζοντας πολιτικές κινητοποιήσεις υπεράσπισης του αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δ. Κουφοντίνα στην Αθήνα. Πρώτη φορά κοινοβουλευτικό κόμμα στηρίζει πολιτικά στελέχη της τρομοκρατίας και αγνοεί επιδεικτικά τους κινδύνους των ακραίων και μαζικών κινητοποιήσεων εν μέσω πανδημίας. Κάτι που πλέον καταγγέλλεται τόσο από συνδικαλιστές της αστυνομίας όσο και από επώνυμα στελέχη της κεντροαριστεράς, όπως ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος, που πριν δύο χρόνια έβλεπε θετικά τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο τώρα καταγγέλλει.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Στην Χαλκίδα (όπως και σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα) έχει σκληρό λοκνταουν εδώ και ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.
Διαδήλωση δεν έχει γίνει και τα κρούσματα αυξάνονται.
Είναι τα πτηνοτροφεία και τα εργοστάσια που λειτουργούν ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ υγιεινής και τεστ εν Άνδρω, τα Μ.Μ.Μ., οι τόποι εργασίας, τα δημοτικά σχολεία ανοιχτά και 20 παιδιά στα νοσοκομεία, αλλά για τα Μ.Μ.Ε. το συμπέρασμα είναι ότι "φταίει ο "ανεύθυνος" πολίτης και οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα.
Οι συγκεντρώσεις δεν γίνονται μόνο για τον Κουφοντίνα εν Άνδρω αλλά και για την αστυνομική βία και για την παιδεία και για την οικονομία κ.λ.π.
Τα Μ.Μ.Ε. (και δεν εννοώ το εν Άνδρω) παίζουν τα ρέστα τους στην προπαγάνδα γιατί ξέρουν ότι το "πάρτυ" τελειώνει.
Ευτυχώς που υπάρχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερωνόμαστε με τα βίντεο που αναρτούν πολίτες. Για οικονομία χρόνου θα αναφέρω ένα παράδειγμα παραποίησης-παραπληροφόρησης: χθες ο Δ. Οικονόμου στο κανάλι Σκαι έπαιξε βίντεο χωρίς ήχο όταν απειλούσαν αστυνομικοί δημοσιογράφο στη Θεσσαλονίκη και στο σχόλιο που έκανε παραποίησε την πραγματικότητα.
Μέχρι λοιπόν ο τύπος και η δημοσιογραφία να γίνει πάλι λειτούργημα δεν εμπιστευόμαστε τα Μ.Μ.Ε.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Χαίρομαι ιδιαίτερα που είστε τόσο παραπληροφορημένος για την Χαλκίδα και την Αθήνα. Πάντως και το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ που ανεβάσαμε κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την ΑΤΤΙΚΗ κι όχι για τηνΧαλκίδα... Κάπου έχετε χάσει το μέτρο νομίζω. Συγκεντρώσεις για την αστυνομική βία έγιναν και αναφέρονται κι αυτές στις συγκεντρώσεις του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα...
Την καλημέρα μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro