Ρεκόρ 3.465 κρούσματα, 630 διασωληνωμένοι! Κυκλάδες 26 κρούσματα! Επιβεβαιώθηκαν 4 στην Άνδρο.

Επιδεινώνονται τα στοιχεία της πανδημίας από σήμερα στην Ελλάδα και στις Κυκλάδες, ενώ μετά από πολύ καιρό καταγράφεται στους επίσημους πίνακες του ΕΟΔΥ και η Άνδρος και για πρώτη φορά με 4 κρούσματα. Πρόκειται για 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα από τα 5 που διαγνώστηκαν και αφορούν το ένα από τα δύο συνεργεία που δούλευαν στη Μεσαριά. Αναμένεται όμως και νέα επιδείνωση στην Αττική όπου ήδη δύο νοσοκομεία ετοιμάζονται να γίνουν covid, ενώ η κυβέρνηση μελετά πλέον και την περίπτωση επιτάξεων ιδιωτικών κλινικών και νοσοκομείων. Παρακάτω παραθέτουμε αναλυτικά την κατάσταση σε Ελλάδα, Κυκλάδες και Άνδρο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, που είναι ο αρμόδιος φορέας για την πανδημία και τους εμβολιασμούς.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αρνητικό ρεκόρ σε νέα κρούσματα κορωνοϊού αλλά και διασωληνωμένους ασθενείς ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.465.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 56, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 7.252 θάνατοι. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 630.

Στην Αττική εντοπίστηκαν  1.701 κρούσματα εκ των οποίων τα 456 στο κέντρο της Αθήνας. 394 στη Θεσσαλονίκη και 318 στον Πειραιά.  Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων σε Λάρισα και Αχαΐα.

ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στις Κυκλάδες η κατάσταση με το άνοιγμα των εργασιών ενόψει καλοκαιριού και έργων ιδιωτικών κυρίως, αλλά και δημόσιων, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη. Τον κίνδυνο εξέφρασε καλύτερα όλων ο δήμαρχος Μυκόνου Κ. Κουκάς, που ζήτησε όσοι έρχονται για δουλειές στο νησί να έχουν κάνει οπωσδήποτε rapid-test. Μια άλλη πρόταση που εξέφρασε στο Εν Άνδρω ανδριώτης επιχειρηματίας όσοι δεν έχουν χαρτί πρόσφατου αρνητικού rapid-test να υπάρχει κατά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι κλιμάκιο και να κάνει εκεί επί τόπου rapid-test. 

Για τις Κυκλάδες ο ΕΟΔΥ, που είναι μόνος επίσημος κι εξουσιοδοτημένος αρμόδιος επιστημονικός φορέας να ανακοινώνει για την πανδημία και τα εμβόλια στοιχεία έδωσε σήμερα 26 κρούσματα. Αναλυτικά:

4 κρούσματα στην Άνδρο
10 κρούσματα στην Μύκονο
6 κρούσματα στην Νάξο
1 κρούσμα στην Σύρο
5 κρούσματα στην Τήνο

ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Επιβεβαιώθηκαν τα 4 από τα 5 κρούσματα του συνεργείου που εργαζόταν στην ολοκλήρωση της αποχέτευσης στη Μεσαριά και σταμάτησε τις εργασίες μέχρι να γίνουν καλά τα μέλη του. Στη Μεσαριά – επειδή υπάρχουν απορίες – εξακολουθεί να δουλεύει το ανδριώτικο συνεργείο που κάνει τις συνδέσεις σε κάθε σπίτι, το οποίο είναι διαφορετικό από εκείνο που βρέθηκαν οι 4 με τον κορονοϊό. Το συνεργείο αυτό είναι από Άνδρο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι ο Μητσοτάκης σου φταίει για την έξαρση της διασποράς και όχι οι ''μαζώξεις'' του ΣΥΡΙΖΑ σε Ν.Σμύρνη. Γνωστό κρύο αστείο για τον πατέρα η καντεμιά(κακοτυχία) και βέβαια όταν λείπουν τα επιχειρήματα πρέπει να την κολλήσουμε και στον Κυριάκο. Αξιοθρήνητος πολιτικός (λασπο-)λόγος!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Φυγε κε Κουλη φτανει.Την τελειωσες τη χωρα,δεν εχει κατι αλλο να γκρεμισεις.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Για να έρθει ο "σωτήρας", ο φίλος του Κουφοντίνα, με τα παιδιά του διαδηλώνουν καθημερινά εδώ και ενάμιση εξαπλώνοντας τον ιό. Αυτός εξάπλωσε νωρίτερα και τον ιό των "αγανακτισμένων"...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro