46 κρούσματα στις Κυκλάδες! Κανένα στην Άνδρο όπου αυξάνουν οι εμβολιασθέντες…

Σήμερα Δευτέρα 19/7/21  καταμετρήθηκαν στις Κυκλάδες 46 κρούσματα. Από αυτά: 7 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας, 4 κρούσματα στην Π.Ε. Μήλου, 19 κρούσματα στην Π.Ε. Μυκόνου, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 12 κρούσματα στην Π.Ε. Πάρου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σύρου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Τήνου.

Στην Άνδρο δεν αναφέρθηκαν κρούσματα. Κάτι που δίνει ελπίδες για την πορεία του νησιού. Στη Μύκονο και στην Πάρο είναι εμφανές πως υπάρχει πρόβλημα, αν και σχετικά μειωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Στα άλλα νησιά τα πράγματα δείχνουν ελεγχόμενα και τα κρούσματα είναι περιστασιακά. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις καταμετρήσεις κρουσμάτων τις επόμενες μέρες σε αυτά τα νησιά.

Τέλος, στα εμβόλια η Άνδρος εξακολουθεί να βελτιώνει τη θέση της έχοντας κοντά 6.000 εμβολιασμένους (5.936 εμβολιασμένους) με τις δύο δόσεις της Pfizer (5.721) ή και με το μονοδοσικό της Johnson (215).

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»



ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ σωστά αγαπητό ΕΝ ΑΝΔΡΩ μετρώ καθημερινά, λόγω επαγγέλματος τα κρούσματα και σήμερα ανακοίνωσε άλλα τρία κρούσματα ο ΕΟΔΥ για την Άνδρο, οπότε από τις 3 Ιουλίου 2021 φτάσαμε στα 21 επιβεβαιωμένα κρούσματα,
Θέλει από δω και πέρα μεγάλη προσοχή στα υγειονομικά μέτρα από όλους μας πριν να είναι αργά.
Ευχαριστώ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τις προηγουμενες μερες ομως ειχε κρουσματα. 2 και 3 καθε μερα εδω και μια εβδομαδα. Να προσεχουμε λοιπον και να τα λεμε ολα

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σύμφωνα με τον αναγνώστη ΚΟΡΘΙΑΝΟ που τα μετρά καθημερινά είχαμε 16 κρούσματα σε 14 μέρες. Τη ια μέρα είχαμε 3. Αυτά ήταν όλα. Το Κέντρο Υγείας και ο ΕΟΔΥ τα θεώρησε σποραδικά 'όπως γράψαμε. Τα λέμε όλα.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro