Τελευταία παράταση μέχρι 30/6 για αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες!...

Εντός της σήμερον (Παρασκευή, 27/5) εκδίδεται ρύθμιση από το υπουργείο που δίνει τελική παράταση των ηλεκτρονικών αντιρρήσεων των πολιτών στους δασικούς χάρτες των Κυκλάδων και όλης της Ελλάδας μέχρι 30 Ιουνίου. Η κυβέρνηση κατανοώντας το ελάχιστο χρονικό όριο που έδωσε (3-4 ημερών) για υποβολή των ηλεκτρονικών αντιρρήσεων αποδέχτηκε εισήγηση περιφερειακών και βουλευτών και έδωσε παράταση για τις ηλεκτρονικές αντιρρήσεις (έστω και χωρίς δικαιολογητικά σε τούτη τη φάση) για ένα μήνα.

Σύμφωνα με συνομιλία που είχαμε το πρωί με τον βουλευτή Φ. Φόρτωμα θα γίνει ρύθμιση για πανελλαδική παράταση για ένα μήνα. Σε ειδοποίηση που έστειλε νωρίτερα ο Χ.Βουραζέρης υπονοείται πως επικεφαλής της κινητοποίησης για την παράταση της κίνησης ήταν ο βουλευτής Γ. Βρούτσης. 

Με την τελευταία αυτή παράταση οι μέχρι σήμερα υπερήμεροι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ενστάσεις, αντιρρήσεις ή ότι άλλο εγκαίρως και στη συνέχεια σε δεύτερο χρόνο να κινήσουν τις διαδικασίες για την συμπλήρωση του φακέλου τους.

Τονίζουμε πως είναι η τελευταία παράταση και με την ηλεκτρονική υποβολή και η τελευταία διευκόλυνση προς τους πολίτες. Από εκεί και πέρα τελειώνουν όλες οι προθεσμίες κι όσοι κατέθεσαν αντιρρήσεις κατέθεσαν. Όσοι δεν καταθέσουν χάνουν το δικαίωμα ενστάσεων ή αντιρρήσεων.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ευχαριστώ πολύ Δασολογε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Παραμένεις ιδιοκτήτης μιας έκτασης που δεν οικοδομείται δεν μεταβιβάζεται εν ζωή για την ώρα αλλά καλλιεργείται υπό προυποθέσεις.
Την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου για την παράταση δεν βλέπουμε για την ώρα. Ελπίζω να μην μείνουμε με τις υποσχέσεις μόνο...

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα ήθελα να ρωτήσω τι επιπτώσεις υπάρχουν αν οι εκτάσεις που μου ανήκουν είναι δασικές. Σε περίπτωση που η απάντηση είναι πως οι δασικές εκτάσεις είναι δημόσιες, ποιος είναι τοτε ο λόγος της κτηματογράφησης. Η πληρωμή δικαιωμάτων και στην συνέχεια τελών αντιρησσεων;