Στο φουλ το Κέντρο Υγείας αυτές τις μέρες!...

Το Κέντρο Υγείας Άνδρου με το νησί γεμάτο κόσμο δίνει τα ρέστα του! Χτες το απόγευμα είχε καρδιακό περιστατικό ηλικιωμένης τουρίστριας που κατέληξε στην παραλία στο Μπατσί.

Σήμερα είχε covid-19 και κάταγμα ισχίου. Το ασθενοφόρο πέρασε από το Μπατσί σφυρίζοντας για να προλάβει το πλοίο Super Star.

Όλα αυτά με ελλιπές προσωπικό και με τις φιλότιμες προσπάθειες γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού. Το Κέντρο Υγείας δουλεύει στο φουλ χωρίς διακοπή στη διάρκεια των διακοπών των άλλων...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εχοντας τη μοναδική αρμοδιότητα και τη θέση - ιδιότητα η οποία και μπορεί να πράξει τα δέοντα, η διευθύντρια του κέντρου υγείας μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα άτομα για συγκεκριμμένο χρονικό διάστημα (πχ περίοδος Μαϊος - Σεπτέμβριος), είτε με αποσπάσεις προσωπικού, με μετατάξεις ή με οποιοδήποτε εν γένει τρόπο μπορει αυτό να καταστεί εφικτό. Ετσι θα αποσυμφορηθεί η όλη κατάσταση και οι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού θα δούν στον τόπο περισσότερους ιατρούς, με αποτέλεσμα το αυξημένο αίσθημα ασφάλειας τους (ειδικότερα κατά τους μήνες της τουριστικής περιόδου).