2+2 δωρεάν διανυκτερεύσεις στην Άνδρο από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωβρίου

Το «εν Άνδρω» χαιρετίζει την πρωτοβουλία για 2+2 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μια τέτοια ενέργεια για την Άνδρο και οφείλουμε να την δούμε θετικά και να συμβάλουμε όλοι ανεξαρτήτως του ότι γίνεται σχετικά αργά. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Και ας μείνουμε τόσο στο θετικό της συνεργασίας όσο και στο θετικότερο της πρωτοβουλίας και ας την στηρίξουμε όλοι όπως και όσο μπορούμε… Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο τύπου που λάβαμε και συνυπογράφουν ο έπαρχος και ο δήμαρχος ξεκινά από $ Σεπτεμβρίου μια καμπάνια με σύνθημα «Αυτόν τον Σεπτέμβρη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Άνδρο».

Το Επαρχείο Άνδρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, ξεκινούν διαφημιστική καμπάνια για την προβολή μιας ξεχωριστής προσφοράς των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων του νησιού. Η προσφορά αφορά ΔΥΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ, για κάθε δυο πληρωμένες, για την περίοδο από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωβρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο Έπαρχος και ο Δήμαρχος Άνδρου, αναφέρονται τα εξής:

«Το Επαρχείο Άνδρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, διοργανώνουν διαφημιστική καμπάνια προβολής της μεγάλης προσφοράς των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων του νησιού, που αφορά ΔΥΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ, για κάθε δυο πληρωμένες, για την περίοδο από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωβρίου.

Η συγκεκριμένη προσφορά θα διαφημιστεί με μεγάλη καμπάνια σε ευρύτατης επισκεψιμότητας ιστοσελίδες, σε εφημερίδες και περιοδικά, αλλά και μέσω socialmedia (facebook κλπ).  Επιπλέον, με διαγωνισμούς σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να την πληροφορηθούν χιλιάδες ακροατές και αναγνώστες των συγκεκριμένων μέσων, αλλά και τηλεθεατές.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν το αργότερο μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου στην γραμματέα της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Ανδριανή Κολίτσα (τηλεφ. επικοιν. 22820 41855) στο e-mailakolitsa@andros.gr ή στο φαξ 22820 41630  τα στοιχεία της επιχείρησης που συμμετέχει, δηλαδή ονοματεπώνυμο και διακριτικό τίτλο, τοποθεσία, τηλέφωνο, email και τιμή για δίκλινο δωμάτιο. Σας επισημαίνουμε για την αξιοπιστία της όλης διαδικασίας ότι οι τιμές δεν θα πρέπει να είναι διαφορετικές για τις δύο πληρωμένες διανυκτερεύσεις από τις τιμές που έχετε δηλώσει στις διάφορες εταιρίες κρατήσεων που συνεργάζεστε π.χ. booking.com και άλλες.

Πέραν των τουριστικών καταλυμάτων όσες επιχειρήσεις ή επαγγελματικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με κάποια προσφορά, καλούνται να το δηλώσουν με την ίδια διαδικασία και να αναφέρουν την προσφορά τους».

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία πρωτοβουλία αλλά για ακόμα μια φορά άνευ ουσίας!!! Δεν μπορεί να αναλαμβάνεις μια τέτοια πρωτοβουλία για Σεπτέμβριο και οι ξενοδόχοι να ενημερώνονται σήμερα 01/09 από το τοπικό ραδιόφωνο.....Αυτή η πρωτοβουλία έπρεπε να έχει οργανωθεί τουλάχιστον ένα μήνα πριν, να έχουν ενημερωθεί οι ξενοδόχοι και να γίνει μια σχεδιασμένη καμπάνια!!! Κρίμα γιατί καλή η προσπάθεια αλλά μισή...όπως και ο πεζόδρομος στην παραλία του Νημποριού....Ας ελπίσουμε του χρόνου να διοργανωθεί μια ανάλογη προσπάθεια πιο μελετημένα