On line… κράτηση ξαπλώστρας στην Άνδρο!

Άγιος Πέτρος

Και η Άνδρος μπήκε δυναμικά στην εποχή της τεχνολογίας και της… μόδας! Από φέτος το καλοκαίρι όσοι ενδιαφέρονται να βρουν ξαπλώστρα ελεύθερη να τους περιμένει την ώρα που θέλουν σε κάποια παραλία του νησιού, δεν έχουν παρά να την κλείσουν από… το κινητό τους!

Δυο  οργανωμένες παραλίες με beach bar έχουν συνδεθεί με την εφαρμογή «plazz», που κάνει κρατήσεις - έναντι αμοιβής βεβαίως - σε πολλές παραλίες ανά την Ελλάδα!

Κόρθι

Όπως διαφημίζεται στο διαδίκτυο: «το plazz σας φέρνει κοντά στην αγαπημένη σας παραλία. Είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να ανακαλύψετε μοναδικές παραλίες και σας επιτρέπει να κάνετε online κράτηση ξαπλώστρας ή ομπρέλας απευθείας από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο».

Οι δυο οργανωμένες παραλίες της Άνδρου που εφαρμόζουν την on line κράτηση… σκιάς και ξαπλώστρας βρίσκονται στον Άγιο Πέτρο και το Κόρθι.

Κ.Ρ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σημαντικότερο από το πώς θα κάνουμε κράτηση στην ξαπλώστρα, είναι να τηρείται ο νόμος για το χώρο που οφείλει να μην καταλαμβάνει η οργανωμένη παραλία και για τον επιτρεπόμενο θόρυβο από τα μπαρ, που νομίζουν ότι είναι κλαμπ. Τώρα αν θα κλείνουμε online, ή δίνοντας φιλοδώρημα για να μας βάλουν την πετσέτα στις 8.00 κι εμείς να εμφανιστουμε στις 12 (γιατί τα έχουμε δει αυτά) προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Ίσως το online να είναι και πιο δίκαιο, με την έννοια ότι αυτός που θέλει οπωσδήποτε οργανωμένη παραλία καλό είναι να μην κάνει ολόκληρο ταξίδι για να μην βρει τελικά πουθενά να καθίσει. Δεν μου αρέσει, αλλά καταλαβαίνω τη λογική. Καλημέρα και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας

This comment was minimized by the moderator on the site

Προτυπο η Μύκονος και όπου βγει.Ολα στο βωμό του κέρδους....