Προορισμός ομαδικού τουρισμού η Άνδρος!...

Φίλοι του Εν Άνδρω,

Βρήκα μια διαφήμιση ομαδικού τουρισμού για την Άνδρο του ταξιδιωτικού γραφείου Cosmorama Travel σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αναφέρεται στο ξενοδοχείο Περράκη και σε τριήμερες επισκέψεις γκρουπ στο νησί όλων συμπεριλαμβανομένων. Επειδή είναι η πρώτη του είδους που βλέπω σας την στέλνω. Όπως φαίνεται μετά από τόσα γκρουπ ομαδικού τουρισμού σε διάφορα μέρη της Ελλάδας από τα ταξιδιωτικά γραφεία και σε συνεργασία με ξενοδοχεία στο νησί ήρθε και η σειρά της Άνδρου. Αξίζει τον κόπο να γράψετε κάτι.

Δ.Σ. Γαύριο

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

PERRAKIS HOTEL 3* sup
Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στην Άνδρο σας καλωσορίζει σε μια εκπληκτική τοποθεσία, στην ακτή Κυπρί. Ξεχωριστό γιατί σας παρέχει πολλά περισσότερα από μια απλή διαμονή. Χαρείτε τις διακοπές σας ξεκούραστα και άνετα δίπλα σε 2 μαγευτικές παραλίες με παροχές και σύγχρονες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις που θα σας χαλαρώσουν.
Τα δωμάτια: Διαθέτει 44 καλόγουστα διακοσμημένα δωμάτια, όλα εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, επίπεδη τηλεόραση, τηλέφωνο, μίνι ψυγείο, χρηματοκιβώτιο δωματίου, λουτρό με ντουζιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών, δωρεάν Wi-Fi, μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Τα superior είναι μεγαλύτερα, στον 2ο όροφο και διαθέτουν μεγαλύτερο μπαλκόνι και ipod deck.
Υπηρεσίες: Ακόμα διαθέτει το πιο καλοκαιρινό εστιατόριο της Άνδρου εκεί που το λευκό της κομψότητας συναντά το γαλάζιο της θάλασσας, με απίθανα ηλιοβασιλέματα και τα βράδια κάτω από τα αστέρια. Pool Bar δίπλα στην πισίνα με αναζωογονητικούς χυμούς και σνακς και Bar Lounge με πανοραμική θέα, Νails salon για τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ. Βουτήξτε σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, το απάνεμο Κυπρί κάτω από το ξενοδοχείο και διασκεδάστε στο Kypri Beach Bar απολαμβάνοντας cocktails, snacks και φαγητό. Χαλαρώστε και διασκεδάστε με γευστικά Signature Cocktails ταξιδεύοντας παρέα με την καλύτερη μουσική. Χαρείτε τις διακοπές σας ξεκούραστα, νιώστε άνετα και αφήστε το προσωπικό να σας προσφέρει απλόχερα την γνήσια ελληνική φιλοξενία.

Κλείστε θέση

Χώρα: Ελλάδα
Πόλεις/Διανυκτερεύσεις:
Άνδρος (2)

 
Άνδρος: Ονειρώδης και αρχοντική
 

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια (οικονομική θέση): Ραφήνα-Άνδρος-Ραφήνα με το Superferry
  • Διαμονή: Στο PERRAKIS HOTEL 3* superior στην παραλία Κυπρί
  • Γεύματα: Πρωινό μπουφέ καθημερινά & δείπνο σερβιριστό στο ξενοδοχείο καθημερινά
  • Μεταφορές: Με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό
  • Φ.Π.Α.
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19

Δείτε αναλυτικά και απολαύστε μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία

Κλείστε θέση
 
 
Cosmorama travel
Fb Tw Ig Yt In

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ισχύει ότι θα χτιστεί νέο ξενοδοχείο ακριβώς απέναντι στο τέλος της ευθείας στο Κυπρι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ιδέα δεν έχουμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 11 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro