Πολλοί οι πολιτικοί γάμοι σε ξενοδοχεία του νησιού. Και μέσω διαδικτύου πλέον η ανακάλυψη της Άνδρου!...

Τα τελευταία χρόνια πολλοί πλέον είναι και οι πολιτικοί γάμοι ξένων από κράτη μακρινά που επιλέγουν διαδικτυακά ή μέσω κάποια γνωριμίας την Άνδρο, επιλέγουν ωραία ξενοδοχεία κι έρχονται ομαδικώς στο νησί για τον γάμο. Έχουμε ήδη παρουσιάσει δύο τέτοιους εντυπωσιακούς γάμους. Τον πρώτο στο ξενοδοχείο Αναιρούσα στο Μπατσί και στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΑ στον Ζόργκο. Σήμερα θα παρουσιάσουμε μια τρίτη περίπτωση: τον γάμο ενός Άγγλου και μιας Αγγλίδας από το Λονδίνο που βρήκαν την Άνδρο και το ξενοδοχείο Heliades στον Φελλό.

Οι δύο προηγούμενοι γάμοι, μεταξύ μιας Γαλλίδας κι ενός Άγγλου και μεταξύ δύο Αμερικάνων τα ζευγάρια είχαν σχέση ή μια αναφορά στην Άνδρο. Ο σημερινός έχει σχέση με... το διαδίκτυο! Όπως μάς πληροφόρησε η Κορίνα Ζέκου - ιδιοκτήτρια με τον σύζυγο της - του κομψού ξενοδοχείου Heliades Villas στον Φελλό,  οι δύο νέοι εξ Αγγλίας βρήκαν το ξενοδοχείο... στο διαδίκτυο! Κι επικοινώνησαν μέσω e-mail. Συμφώνησαν κι αποφάσισαν: ο γάμος στην Άνδρο, στον Φελλό!

Ξεκίνησαν 40 άτομα από το Λονδίνο, συγγενείς και φίλοι, να παντρέψουν την Τζάσμιν και τον Ααρών. Επιλογή τους η Άνδρος και το Heliades (που σημαίνει "κόρες του Ήλιου") στον Φελλό. Γέμισε το μικρό ξενοδοχείο κόσμο από Αγγλία. Ο χώρος για τον γάμο πανέμορφος και κατάλληλα διαμορφωμένος υπήρχε. Οι καλεσμένοι έφτασαν. Χρειαζόταν μόνο ο δήμαρχος και τα χαρτιά του ληξιαρχείου.

Ο δήμαρχος όμως ήταν στα βουνά και συντόνιζε την κατάσβεση: από το Σάββατο το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής την κατάσβεση. Με το που έσβησαν οι φωτιές ίσα που πρόλαβε να γυρίσει σπίτι του, στο Φελλό, να πλυθεί, να αλλάξει και να πάει στον γάμο στις 4 το απόγευμα της Κυριακής. Το κέτερινγκ του γάμου ανέλαβε η ταβέρνα "το στέκι του Ανδρέα" και ο Βαγγέλης Λοτσάρης. Μια επιλογή που σύμφωνα με την Κορίνα Ζέκου είναι εξαιρετική μιας και είναι δοκιμασμένη μετά από τόσους γάμους που έγιναν εκεί.

Το όμορφο ξενοδοχείο-μπουτίκ ανήκει στον Παύλο και στην Κορίνα. Δεν είναι από την Άνδρο. Την Άνδρο και τον Φελλό ανακάλυψαν το 2001. Αγόρασαν οικόπεδο παραλιακό στον Φελλό κι έφτιαξαν σπίτι. Μετά λάτρεψαν το νησί κι επένδυσαν όλες τις οικονομίες τους σε αυτό. Το μπουτίκ-ξενοδοχείο τους έχει ήδη εξαπλωθεί μέσω του διαδικτύου και αποτελεί πόλο έλξης πλήθους ξένων και Ελλήνων επισκεπτών. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει και γάμους. Και από την μέχρι τώρα δράση του οι γάμοι πληθαίνουν αναδεικνύοντας την Άνδρο τουριστικά οικονομικά και κοινωνικά.

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κάνε και σε εμένα που είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος την διαφήμαιση που κάνεις στον λοτσάρη...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ψηφίστε Δημήτρη, χωρίς επίθετο και χωρίς συνδυασμό. Κι αν εκλεγεί - με όποιο συνδυασμό, θα γίνει δήμαρχος ή αντιδήμαρχος και θα κάνει πρωτότυπους πολιτικούς γάμους. Και θα μάς στέλνει φωτογραφίες από ονειρικά ξενοδοχεία να τα δουν κι άλλοι και να έρθουν κι αυτοί στην Άνδρο να κάνουν κι άλλους γάμους ώστε το νησί να μπει στην πρώτη κατηγορία γάμων...
ΥΓ Ευχαριστημένος φίλε μου. Αν είχες και επώνυμο η διαφήμιση (έτσι γράφεται σωστά η λέξη) θα ήταν πλήρης. .

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro