ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ...

Η Χώρα με την κακοκαιρία που σταμάτησε τα καράβια. Έληξε απόψε 19/11 το απαγορευτικό και από αύριο ταξιδεύουν πάλι τα πλοία - ΕΝ ΑΝΔΡΩ

ΘΕΜΑ: «Αυξημένη προσοχή λόγω δελτίου πρόγνωσης καιρού».

  1. Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με Πρόγνωση της Ε.Μ.Υ., σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Νότια νησιωτική χώρα από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (19-11-20) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης αναμένεται να εξασθενήσουν στις Κυκλάδες και από το μεσημέρι της Παρασκευής (20-11-20) και στις υπόλοιπες περιοχές..
  2. Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή, εγρήγορση και λήψη όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων για τη διατήρηση θέσης αγκυροβολίας ή παραβολής όλων των παροπλισμένων, εγκαταλελειμμένων, επικίνδυνων, επιβλαβών πλοίων ή/και σκαφών για την αποφυγή κινδύνων παράσυρσής τους.
  3. Τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για τη δημοσίευση της εν λόγω ανακοίνωσης προς ενημέρωση των αναγνωστών τους.

Ο Λιμενάρχης α.α.

Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ Δημήτριος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν υπάρχει απαγορευτικο
Δουλειά δεν υπάρχει και σταμάτησαν με εγγραφή για άσχημες καιρικές συνθηκες

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχει απαγορευτικο στη Ραφηνα το Σουπερφερρυ στη Μυκονο το Ανδρος
Α{ΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστούμε το ανεβάζουμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro