ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ: Μεταφέρονται από εργολάβο της Χώρας σε πάρκινγκ του Γαυρίου;;;;

Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας...

Δ Ε Λ Τ Ι Ο       Τ Υ Π Ο Υ

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  «Ο κ.Σουσούδης πρέπει να δώσει μια απάντηση για τα ογκώδη αντικείμενα στα σχολεία στο Γαύριο»

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση: 

Στις 26 Μαρτίου , ο κ.Σουσούδης ανέθεσε σε εργολάβο υπηρεσίες ανακύκλωσης για τη Δημοτική Ενότητα Χώρας. Την επόμενη μέρα, αυτοκίνητο του συγκεκριμένου εργολάβου εναπόθεσε φορτίο ανακυκλώσιμων και ογκωδών αντικειμένων στο χώρο των σχολικών κτιρίων στο Γαύριο, άγνωστο με ποιου εντολή. Παραθέτουμε, ως τεκμηρίωση, το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Το ερώτημα που προκύπτει και πρέπει να απαντηθεί είναι ένα:

Είναι δυνατόν να γίνεται ανάθεση για υπηρεσίες ανακύκλωσης στην δημοτική ενότητα Χώρας και ο εργολάβος να επεκτείνει τη δραστηριότητα του στη δημοτική ενότητα Υδρούσας; Έχει λάβει γνώση η επιτροπή παραλαβής των υπηρεσιών και πως θα παραλάβει τις εργασίες ώστε να πληρωθεί ο εργολάβο; 

Ο κ.Σουσούδης θα πρέπει να δώσει μία απάντηση.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά να πάθει το Γαύριο να φάει ότι ψήφισε!!!
Δεν ήθελε Λοτσάρη και τόσους άξιους ανθρώπους που είχαν αποδείξει ότι μπορούν να δώσουν και να προσφέρουν.
Τώρα να τα φάει και τα σκουπίδια!!!
Χρόνια διαμαρτύρονταν για Χωριάτη Δήμαρχο και τον ξανά έβγαλαν ηθελεστα και παθεστα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Να ρωτήσουμε τη Τασουλα τη Μαμαη τη Πανταζη και την Μπέττυ τι γίνεται με τα σιλό στο γαυριο !!τοσο αγώνα κανανε για τον Σουσουδη να μάθουμε και τι τους έταξε όπως σε όλους τους άλλους !Μεχρι και εκλογικός αντιπρόσωπος έγινε η κυρία Πανταζη !!για να δούμε τώρα τι αγώνα θα κάνει ή δεν θα ανοίξει ρουθούνι ;;την περιμένουμε στη γωνία

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο ;;;;;
Τι γίνεται με τα σιλό ;;;;
Ήρεμα ρωτάω ακόμα ……

This comment was minimized by the moderator on the site

Βάλαμε τον Τζέκο Αγά στο Γαύριο. Έναν άνθρωπο που δεν έχει εκλεγεί. Αυτό το πάθαμε επειδή ο Βοσσος ουσιαστικά δεν υπάρχει. Προσπαθεί να κάνει τον Αντιδήμαρχο μέσα από το ιατρείο χρησιμοποιώντας τον Τζέκο που αυτός το έχει δει μεγάλος και κάνει ότι μαλακία υπάρχει .

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχως δεν είναι μονο αυτο το πολυ σοβαρο της ανακυκλωσης και της κακης διαχείρισης των σκουπιδιων της νεας διοίκησης. Σε πυκνοκατοικημένη περιοχη στο απεναντι απο το Γαυριο εδω και ενα μηνα γινεται κατι παρα πολυ σοβαρο και επικίνδυνο για την δημοσια υγεία και για μια τυχον φυσικη καταστροφη . Πετουν μεσα στα ρεμματα τονους κομμενα κλαδια απο τους κηπους αλλα και ψοφια ζωα και αντικειμενα. Αυτο εχει προκυψει τον τελευταίο καιρο, λογο της αποφασης της ΝΕΑΣ δημοτικης αρχης, να κλεισει τον χορο οπου υπηρχε και εριχνε ο κοσμος προσωρινα τα κλαδιά και τα ογκωδη του, που ειχε χωροθετησει προυγουμενη δημοτικη αρχή . Ο κοσμος ειχε μαθει να τα πηγαινει εκει και τωρα που τον εκλησε η νεα δημοτικη αρχη χωρις να έχει υποδείξει καινουργια θεση ,δυστυχως βρηκε την εσχατη κακη λυση να τα ριχνει στα ρεμματα . Αυτος ολος ο ογκος μπορει να κανει μεγαλη ζημια . 1) αν καν ει μια βροχη μεγαλη κινδυνευουν να βουλωσουν τα ποταμια και να παρασυρουν συνορα οικοπεδων των ποταμων 2) να παρασυρθουν και να πεσουν στην θαλασσα στο λιμανι ολα αυτα τα ογκωδη και τα κλαδια μολυνοντας την θαλασσα και τους αιγιαλούς 3) ο κινδυνος της δημοσιας υγειας για τον άνθρωπο , διότι τα ψοφημια εχουν γεμισει σκουλικια και μυγες διπλα απο τον δημόσιο δρομο. Απευθύνομαι στους προυγουμενους και στους καινουργιους για να καταλάβετε τον λογο που εχει προκυψει τωρα το θεμα . Θεμα που δεν εβλεπα τα προυγουμενα χρονια . Τουλαχιστον ας μεριμνησουν να τα καθαρισουν πριν προκυψουν τα γεγονοτα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Σλόγκαν της νέας διοίκησης: Διατηρείτε αγαπημένοι μου άρχοντες την Χώρα καθαρή, πετάτε τα σκουπίδια σας στο μισητό Γαύριο.
Να είστε σίγουροι ότι τα βόδια δεν θα αντιδράσουν.
Υπάρχει άλλωστε ο άμισθος σύμβουλος, σωστός κέρβερος, που δεν επιτρέπει στους ντόπιους να εναποθέτουν τα ανακυκλώσιμα για για υπάρχει χώρος αγαπημένοι μου για τα δικά σας.
Εμπρός για μια καθαρή Χώρα.
Α, να μην το ξεχάσω αγαπημένοι μου άρχοντες, το μεγάλο parking που λέγεται λιμάνι Γαυρίου, είναι στη διάθεσή σας, κανένας δεν θα σας ενοχλήσει.