Η Μαρία Βασιλοπούλου απαντά στην ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Βασιλοπούλου στην ανακοίνωση του Δημου Άνδρου σχετικά με το δημοτικό συμβούλιο της 30/1/2015 - εν Άνδρω)

Με έκπληξή μου διάβασα στο site σας την ανακοίνωση του Δήμου για το Δ.Σ. της 30-1-2015. Προφανώς ο συντάξας την εν λόγω ανακοίνωση ή δεν παρακολούθησε την συνεδρίαση ή κατάλαβε ό,τι ήθελε.

Η τοποθέτησή μου στο γενικό πλαίσιο που αφορούσε τα τρία πρώτα θέματα ήταν η εξής:
            «Για τα τρία πρώτα θέματα της ημερήσιας διάταξης (ανεμογεννήτριες – βιολογικός Υδρούσας – ΧΥΤΥ) μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 30-1-2015 ΔΕΝ υπήρχε ΚΑΜΙΑ εισήγηση στο Δήμο και θεωρώ ότι για τόσο σοβαρά θέματα δεν μπορούμε να αποφασίζουμε ΧΩΡΙΣ ενημέρωση!!»

Όσον αφορά το επιμέρους θέμα για το βιολογικό καθαρισμό Υδρούσας τοποθετήθηκα ως εξής:
            «Ο περιφερειακός σχεδιασμός προέβλεπε έναν βιολογικό για την Άνδρο και εμείς έχουμε ήδη δύο. Πώς είναι δυνατόν να ζητάμε συνολικά τέσσερις;» Στην ψηφοφορία συντάχθηκα με την πρόταση της Ανδριακής Ενότητας, για του λόγου του αληθές σας παραπέμπω στα χειρόγραφα πρακτικά και στο αντίστοιχο βίντεο.

Μετά τιμής
            Μαρία Βασιλοπούλου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Kai Omos logo tou topografikou einai poli pio logiko na geinoun duo biologikoi ena gia to Batsi Kai ena gia to Gavrio!!!!!!