Χάσανε τ' απορριμματοφόρα... στοπ!!! Ψάχνουν ένα άγαλμα... φουλ-στοπ!!!

 

Το παιχνίδι του χαμένου... απορριμματοφόρου παίζεται αυτό το καλοκαίρι στην Άνδρο!!!

Η παρακάτω μικρή ιστορία προκύπτει μέσα από επίσημα έγγραφα του Δήμου Άνδρου και αφήνει άναυδο κάθε καλοπροαίρετο αναγνώστη για το μέγεθος της απρονοησίας αυτών που διοικούν την Άνδρο σήμερα.

Σκηνή πρώτη: Στις 28 Ιουλίου 2017 και ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η φουλ-σεζόν της Άνδρου συνέρχεται επειγόντως η οικονομική επιτροπή του Δήμου Άνδρου με θέμα: «Μίσθωση απορριμματοφόρου οχήματος για την κάλυψη επειγουσών εποχιακών αναγκών…». Διαβάζουμε στο Διαύγεια:

Παρατήρηση πρώτη: Στις 28 Ιουλίου πήραν είδηση πως δεν είχαν απορριμματοφόρο να  μαζέψει τα σκουπίδια στην Άνδρο!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!…

Σκηνή δεύτερη: Συνέρχεται  λοιπόν η οικονομική επιτροπή αποτελούμενη από τους:

Και διαπιστώνουν ότι «τα απορριμματοφόρα του Δήμου μας έχουν υποστεί απρόβλεπτες βλάβες» (!!!) «παρά τη συντήρηση και τα service δεν είναι δυνατή η άμεση επισκευή τους»!!! Επίσης, διαπιστώνουν πως «η εντατική περισυλλογή την καλοκαιρινή περίοδο κρίνεται απαραίτητη διότι ο συσσωρευμένος όγκος  αυτών προκαλεί προβλήματα στη δημόσια υγεία»!!! Διαβάστε μόνοι σας τι γράφουν...

Παρατήρηση δεύτερη: Διαπιστώνουν πως δεν έχουν απορριμματοφόρα στις 28 Ιουλίου 2017! Πότε ξεκίνησε η καλοκαιρινή περίοδος στην Άνδρο; Γύρω στις 8-10 Ιουλίου 2017!!! Μιλάμε για εκτός τόπου και χρόνου διαχειριστές στον Δήμο Άνδρου...

Σκηνή τρίτη: Η ομάδα των "συσκεπτόμενων" λαμβάνοντας υπόψη της "την κρισιμότητα της κατάστασης" αποφασίζει "να εγκρίνει την διάθεση 13.764 ευρώ" για ενοικίαση - με απευθείας ανάθεση - απορριμματοφόρου από την Αθήνα!!!

 

Παρατήρηση τέταρτη: Μόνο μια λεπτομέρεια. Όλα αυτά έγιναν ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ!!! Τι είδους απορριμματοφόρο χρειάζονται; Μεγάλο ή μικρό; Θα χωρά στους δρόμους της Άνδρου ή όχι; Θα μπορεί να σηκώνει τους κάδους που έχουμε στην Άνδρο ή όχι; Οι "αποκομμένες" από την κοινωνία κεφαλές του Δήμου αποφάσισαν για τα χρήματα, αλλά τα έδωσαν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ…

Σκηνή τέταρτη: Το απορριμματοφόρο έρχεται μετά λίγες μέρες. Αλλά πάει κατ’ ευθείαν για επισκευή στον Πιτροφό!!! Όπως μας γράφουν αυτοί που ξέρουν:

«ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ 22 ΚΥΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ! ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ!  ΣΗΜΕΡΑ 17/8 ΕΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΙΤΡΟΦΟ  ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ!!!»

Παρατήρηση τέταρτη: Δεν επισκέυασαν τα απορριμματοφόρα εγκαίρως για καλοκαίρι!!! Πήραν είδηση πως ήρθε το καλοκαίρι όταν πέρασε το μισό καλοκαίρι!!! Νοίκιασαν απορριμματοφόρο ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ! Και το πήγαν στο συνεργείο!!! Κάπως έτσι πέρασε ο Δεκαπενταύγουστος και δεν είχαν απορριμματοφόρα να μαζέψουν τα σκουπίδια στο νησί!!! Απίστευτοι!!!

Ιδού το μέγεθος της απρονοησίας των διοικούντων. Ιδού γιατί τα σκουπιδια έχουν πλημμυρίσει την Άνδρο ότι κι αν λένε τα φερέφωνα τους. Κατά τα άλλα τους φταίνε οι άλλοι!!! Οι προηγούμενοι!!! Οι κάτοικοι!!! Ή, ακόμα και το Εν Άνδρω!!! Και ποτέ ο εαυτός τους!!! Λες και δεν διοικούν αυτοί, αλλά κάποιοι άλλοι. Λες και τα παραπάνω εκτός τόπου και χρόνου τα αποφάσισαν άλλοι και όχι αυτοί. Οι άλλοι φταίνε γιατί αυτοί πήραν είδηση πως ήρθε καλοκαίρι στις 28 Ιουλίου;

Όλα τα' χαμε... το άγαλμα μας έλειπε!!!

Κατά τα άλλα ο δήμαρχος πιστός στις απίστευτες εξαγγελίες του εξήγγειλε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου το νέο μεγάλο έργο του (μετά το αεροδρόμιο που έβαλε και στο πενταετές πλάνο του!!!): το άγαλμα της ΑΦΑΝΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ του ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΗ!!! Είπε μάλιστα πως η θέση που εχει επιλέξει για τον ανδριάντα είναι το παλιό ελικοδρόμιο στο Νειμποριό!!! Και ζήτησε και τον οβολό των ανθρώπων του Ομίλου... για τον μεγάλο αυτό σκοπό!!! Μείνατε μήπως άγαλμα;

Απίθανο ε;

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μαζί με τ' απορριμματοφόρα χάσανε και την ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΑΜΑΗ αντιδήμαρχο καθαριότατας στο Γαύριο
Βρήκανε όμως μια νέα ΧΩΜΑΤΕΡΗ στα σχολεία του Γαυρίου που σε 20 μέρες ανοίγουν
Προβλέπω πάλι φωτιές όπως πέρσι το καλοκαίρι.
ΑΙΣΧΟΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Το Aγαλμα της συζυγου του Αφανη ναυτη θα μοιαζει με τη γατα της συζυγου του Κενεντι !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε η χρήση σαν ψευδώνυμου πραγματκού ονόματος προσώπου από τον Πιτροφό είναι απαράδεκτη. Το σχόλιο σας κόβεται "για το καλό ου τόπου μας" όπως λέτε κι εσείς ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το Aγαλμα της συζυγου του Αφανη ναυτη θα μοιαζει με τη συζυγο του Κενεντι;

This comment was minimized by the moderator on the site

το άγαλμα της ανδριοτησας θα κρατάει αμυγδαλωτά ???

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗ.
ΑΚΟΥΣΟΝ...ΑΚΟΥΣΟΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ....
ΜΑΘΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ, ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ,, ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΩΣΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΥΤΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΚΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΘΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗ.
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΔΡΟΥΣΑΙΟΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ- ΚΥΠΡΙ - ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ -ΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ.
ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ, ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !
ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ?...ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑΣ....ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Απευθείας ανάθεση 14000€ !!!!! Να δούμε πότε θα ξυπνήσει ο Ανδριώτης !!! Να επί βάλουμε να τα πληρώσει ο δήμαρχος σαν πρόεδρος της οικονομικής ο Βιδάλης και βουραζερης για την αστοχια και την ανικανότητα τους!!!! Ας επέμβει κάποιος δικηγόρος επιτέλους η κάποιο σωμάτιο! Αλλιώς έτσι θα λειτουργούν ορισμένοι αφού γνωρίζουν οτι δεν αντιδραμε και δεν τους κραζουμε στο δρόμο!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

δεν κάνουν καλυτερα μια προτομη των ΄΄αρχηγών ' ' Σουσούδη-Βουραζερη-Μπάλλα- Κυριάκου Θωμά ( δεν φανταζόμαστε να νομίζει ότι επειδη παραιτηθηκε ότι το ξεχναμε οι Υδρουσαίοι για την καταστροφη της περιοχής μας ),ωστε να τους...καμαρώνουμε τα μελλοντικά χρόνια, αφού όντως γράφουν '' ιστορία '' στο τόπο μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όσοι συσκέπτονται (τέλος Ιουλίου γιά το τι θα κάνουν με τα αποριματοφόρα) σημαίνει ότι δεν σκέφτονται. Στο μοναδικό αποριματοφόρο του Γαυρίου στις 27 Ιουλίου γιά 2 μέρες άλλαζαν λάστιχα και επιστρατεύθηκε ο Δ. Κωνσταντής να μαζεύει σκουπίδια, όχι αυτά που ήταν μέσα στους κάδους αλλά αυτά που ήταν πεταμένα έξω, γιαυτό το χάλι μιλάμε. Και κάτι σημαντικό γιά τους συσκεπτόμενους στη ΝΑΣΑ ζητάνε άτομα γιά να λύσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών στο διάστημα μήπως τους ενδιαφέρει;

This comment was minimized by the moderator on the site

κυριε Μπασαντή, που είναι αλήθεια '' ο φίλος σας '' Πρόεδρος του Γαυρίου ( σας στόλισε και εσάς ότι γράφετε ανακρίβειες) και οι εθελοντές κολλητοί του, που πρίν λίγες μέρες έκλειναν τις λακκούβες με άσφαλτο, παρότι ο Δήμαρχος ανέθεσε σε ντόπιο εργολάβο να κάνει αυτή την δουλειά ?
που είναι αλήθεια ο Πρόεδρος Γαυρίου, που στη δημοσίευση φωτογραφιών απο τις χωματερές μέσα στο Γαύριο, κατηγόρησε το ΕΝ ΑΝΔΡΩ και τους πολίτες ότι γράφουν και λένε ψέμματα και δεν φοράει ένα ζευγάρι γάντια και μαζί με τους εθελοντές του να πάει να μαζεύει σκουπίδια ? ?
περιμένουμε να τους δούμε ΠΡΩΤΟΥΣ να μαζεύουν σκουπίδια.
ολα τ' άλλα είναι φτηνιάρικες πρωτοβουλίες...εδώ τους θέλουμε να μπούνε μπροστά, μια και ο δικός τους Δήμαρχος, διέλυσε ότι είχε απομείνει στο κομμάτι της καθαριότητας.

Περισσότερα