Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο!!!…

Πρώτη φορά από όσο ξέρουμε γίνεται στην Άνδρο συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων έξω από το δημαρχείο. Πρώτη φορά ένα χωριό ξέμεινε εντελώς από νερό μετά το καλοκαίρι. Πρώτη φορά η γεώτρηση και το δίκτυο δεν έχουν καμία συντήρηση και ένα χωριό επιφανειακά γεμάτο νερά γύρω-γύρω βρέθηκε να μην έχει σταγόνα στις βρύσες του.

Δεν συνέβη σε μια μέρα. Συνέβη σε διάστημα τουλάχιστον δύο χρόνων. Και συνέβη σταδιακά και σιγά-σιγά, καθώς στέρευε η γεώτρηση. Σταδιακά και σιγά-σιγά μειώνονταν οι μέρες και οι ώρες που δεν είχε νερό το χωριό. Μέχρι που στάμάτησαν οριστικά το νερό και… ξαφνιάστηκε ο δήμαρχος!!! Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν!!! Και τους φταίει η Σύρος, η γραφειοκρατία, η Αθήνα... Όλοι φταίνε εκτός από αυτούς που ξαφνιάστηκαν!!!

Η ανακοίνωση των Συνετιανών

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

εχουν ηδη πατησει τον τεταρτο χρονο στο τιμονι του Δημου και φταιει παλι..,,,..ο Γλυνος,ακουτε κυριοι,μετα απο 3+ χρονια ου δεν ειχε νερο το Συνετι και για ολα τα αλλα.Θα συνεχισει να φταιει μεχρι τα 5 ετη θητειας.Ειναι οι εμμονες του Αντιδημαρχου εκ Κορθιου,που εχει γινει πια ,θα μου επιτραπουν οι εκφρασεις,γ... και κουραστικος.Ο ανεκτος χρονος μετα την αναληψη της εξουσιας ειναι 6 μηνες το πολυ.Τωρα μαθαινω οτι εκτος του Γλυνου του φταιει και το προσωπικο,δυστυχως δε τον ακολουθει και ο Δημαρχος,γιατι;ποιος κραταει.ποιον; Παντως του λεω οτι,να ειναι σιγουρος οτι Γλυνος δεν θα γινει ποτε,μα ποτε και ας εκανε 1000 λαθη και παραλειψεις.Θα ειναι παντα στη σκια του,απλα πρεπει ο Ανδριωτης πολιτης,να τον ανεχθει σχεδον 2 χρονια.Ευχαριστω

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro