Πως ψήφισαν στην Άνδρο για την κεντροαριστερά

 

H κάλπη στο Μπατσί της Άνδρου (φωτ. Κ.Θ.Κ.)

Στην Άνδρο ψήφισαν 67 πολίτες για τον αρχηγό του φορέα της κεντροαριστερά. Μια πρώτη εκτίμηση όσων γνωρίζουν είναι πως το νούμερο με τα σημερινά δεδομένα δεν είναι κακό αν αναλογιστούμε την ελάχιστα πολιτικοποιημένη εποχή που ζούμε, αλλά και την αποφυγή πλέον των πολιτών να εμπλακούν ή να κινητοποιηθούν από τα κόμματα.

Για να γίνουν κατανοητά τα μεγέθη των κομμάτων στην Άνδρο στην ψηφοφορία για αρχηγό της ΝΔ, όταν βγήκε αρχηγός ο κ. Μητσοτάκης είχαν ψηφίσει λίγο πάνω από 150, ενώ η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτη,  ουσιαστικά έχοντας ελάχιστα μέλη.

Το εκλογικό κέντρο της Άνδρου για την κεντροαριστερά στήθηκε στο Μπατσί. Εκεί προσήλθαν όλοι όσοι ψήφισαν. Ψήφισαν 67. Άκυρα-λευκά 0. Έλαβαν: Ανδρουλάκης 29 ψήφους, Καμίνης 16, Γεννηματά 10, Θεοδωράκης 10, Ραγκούσης 1, Γάτσιος 1.

Το 60% προσήλθαν πριν τις 14.00. Το 20% των ψηφοφόρων προσήλθαν από την Χώρα και Κόρθι και το 45% την ό Υδρούσα. Και το 35% ήταν ετεροδηότες. Η μειωμένη συμμετοχή από Χώρα και Κόρθι σύμφωνα με την εφορευτική επιτροπή οφείλεται σε μειωμένη διάθεση μετακίνησης.

Πανελλήνια αποτελέσματα: Όπως έγινε γνωστό προσήλθαν πάνω από 200.000 πολίτες σε όλη την Ελλάδα, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικό από την κεντρική εφορευτική επιτροπή.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Ανδρουλάκης έχει μυαλά Βενιζέλου και προφορά Κουτσούμπα. Είναι δύο σε ένα, χρωμοσαμπουάν και γαλάκτωμα μαζί.
Το ΛΗΣΤΟ-ΠΑΣΟΚ έχει ενεργοποιήσει τα πάντα όλα ώστε να αλλάξει όνομα και να μην πληρώσει τα χρέη του προς τράπεζες και άλλους.
Ο Ανδρουλάκης είναι το παιδί, ο βαστάζος και η συνέχεια του Βενιζέλου κατάλαβες Δημοκράτη;
Περιμένω την δεύτερη πανελλήνια μάζωξη συνταξιούχων που ονομάσανε “εκλογές κεντροαριστεράς” να δω σε ποσοστά το αλτσχάιμερ του Έλληνα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως τα χρόνια τα παλιά όσοι δεν σας άρεσαν ήταν φασίστες-Δεξιοί, σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ......πάντα τρωγόσαστε με όσους διεκδικείτε την ίδια εκλογική πελατεία, άλλωστε είναι πολλά τα λεφτά κι εσεις οι Πρασινοφρουροί το ξέρετε καλά.
Παρεπιπτόντως, όπως και να μετονομαστείτε πάντα ΠΑΣΟΚ και Πρασινοφρουροί θα είστε με όλη την ξεφτίλα που κουβαλούν αυτά. Χρονοντούλαπα, ραντεβού με την ιστορία, Άκηδες, Χρηματιστήριο, ΔΝΤ-Μνημόνια_ΓΑΠ................πόσο βαρύ Αλτζχάιμερ πρέπει να έχει κάποιος για να ξαναανεχτεί τους ίδιους ή τα ορφανά τους.
Όσο για την Δημοκρατική σας συμπεριφορά ....ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ, ακόμα και σε τοπικό επίπεδο άφησε εποχή η αλλαζονεία, η αναξιοκρατία και η παλιανθρωπιά σας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποτε δεν υπηρξα ΠΑΣΟΚ και παντα ελεγα οτι ηταν οτι χειροτερο περασε ποτε απο την χωρα. Ηταν ενα συνοθυλευμα κακων και μοχθηρων αριστερων ανθρωπων ( οι περισσοτεροι δεν ειχαν καν ιδεολογια, η ιδεολογια τους ηταν η εκδικηση ,η κλεψια και το χρημα ) που απο το 1981 που ανελαβε την εξουσια με εκεινον τον ανεκδιηγητο αρχηγο τους , αλλαξε σιγα-σιγα και καθε μερα την νοοτροπια , τα πυστευω και ολη την ιδιοσυγκρασια των ελληνων. Κυριαρχησε το ψεμα, η αναρχια, η αλαζονεια και εβγαλε ολα τα κακα παθη των ελληνων στην επιφανεια. Αυτη η χρονολογια του 1981 θα μεινει οροσημο στην ελληνικη ιστορια. Εκτοτε και μεχρι σημερα η χωρα κανει ενα βημα εμπρος και δυο πισω με αποτελεσμα τα σημερινα χαλια. Τα χρονια περασαν και το τοτε παλιο ΠΑΣΟΚ καταλαβε οτι κατω απο τις φτερουγες τους κουβαλουσε πολλους τυχοδιωκτες που το μονο που ηθελαν ηταν να απομυζουν το αιμα της χωρας και με αρχηγο τον Βενιζελο και κατοπιν της Γεννηματα ειδαν οτι δεν μπορουσαν να επιβιωσουν, και τοτε ολο αυτο το συνοθυλευμα δημιουργησε μια τρισχειροτερη συντεχνια με εναν τρισχειροτερο αρχηγισκο (απο τον πρωτο αρχηγο του ΠΑΣΟΚ) το σημερινο ΤΣΙΡΙΖΑ με τον αγραμματο και δουλοπρεπη
καταληψια του 15νταμελους τον γνωστο κολοτουμπα,πινοκιο και ποιος ξερει τι αλλο επωνυμο. Βεβαια ποτε δεν πυστευμα οτι απο εκεινο το κακο ΠΑΣΟΚ υπαρχει κατι αλλο ακομη χειροτερο το ΤΣΙΡΙΖΑ, γιαυτο ποτε μην λες , ποτε. Πυστευω οτι η σημερινη αρχηγος Γεννηματα θα ξαναζωστανεψει την διαλυμενη κεντροαριστερα σε ενα εντιμο και σε σωστες βασεις κομμα και θα φερει πισω ολο το τον καλο ανθρωπινο δυναμικο που τοσο υπεφερε απο τους φαυλους αρχηγους του. Οι δε ανθελληνες, αναρχικοι ,απατρηδες καιροσκοποι θα βολοδερνουν εκει που ειναι και σημερα, στο 3%-4%

This comment was minimized by the moderator on the site

Για να δούμε μέχρι το τέλος της κούρσας τι θα γινει. Δεν περίμενες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ τον Ανδρουλάκη. Άρα να περιμένεις μέχρι να δεις το τέλος του έργου. Υπάρχει βαθύ ΠΑΣΟΚ, υπάρχει βαθειά ΝΔ, υπάρχει βαθύς ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν και βαθειά νερά που πνίγονται πολλοί...

This comment was minimized by the moderator on the site

Το βαθύ Πασοκ ξύπνησε, η Φώφη Γεννηματά πήρε 42%
Κάντε κουράγιο πασόκια θαρθει κι η σειρά σας να κυβερνήσετε και να αρπάξετε ότι απέμεινε και οτι σας ξέφυγε

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσεις που γραφετε τα παραπάνω ημιφασιστικά για ΣΥΡΙΖΑ σας κόβω. Έχετε λίγο αγχωθεί μην πάρει πάνω της η Δημοκρατική Παράταξη και σας πέσουν κι άλλο τα φτερά τα μαδημένα, από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τα είπατε με το πρώτο σας το γάλα. Κουράγιο παιδιά θα έρθουν χειρότερες μέρες για εσάς. Μην σκούζετε έτσι από τώρα.

This comment was minimized by the moderator on the site

...να μην παραλείψουμε να βοηθήσουμε στην ανάσταση των ζόμπι.......με άλλο όνομα βεβαίως.....εκείνες οι ελιές, τα κουκούτσια, οι κινήσεις των 49. 69. τρεις και το λουρί της μάνας τι έγιναν;;
Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τα υπόλοιπα μορφώματα-τερατουργήματα που τροφοδοτούν το σώμα των 300 της συμφοράς μας...
ΤΙΣ ΜΙΣΘΑΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ-ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ.....και υπήρξαν κορόιδα που σήμερα τους χάρισαν χρόνο, ενδιαφέρον και ελπίδα ότι θα μας ξανακατακλέψουν ανενόχλητοι ............ΛΥΠΑΜΑΙ

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχουν ακόμη στην Άνδρο 67 άνθρωποι που θέλουν το ΠΑΣΟΚ;
Όπως και να το βαπτίσουν δεν αλλάζει και δεν αλλάζουν οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΛΗΣΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΟ