Airbnb, γάμοι και αλλοδαποί αλλάζουν την Άνδρο! Zητείται επειγόντως manager...

Η Άνδρος αλλάζει! Και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Οι παραδοσιακοί παραθεριστές που διατηρούν εξοχικές κατοικίες, μοιράζονται πλέον το νησί με δεκάδες αλλοδαπούς τουρίστες που ανακάλυψαν τον τόπο μέσω του airbnb, με τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους, με επισκέπτες από άλλα νησιά και τους ευκαιριακούς Αθηναίους εκδρομείς που έρχονται για λίγα 24ωρα, αναζητώντας λίγη δροσιά σ ένα κοντινό προορισμό.

Αυτό το ανθρώπινο μείγμα με τις πολλές ιδιαιτερότητες, θέλει ανθρώπους με ιδιαίτερα προσόντα και γνώσεις να το διαχειρισθεί: ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΕΛΕΙ MANAGER! Με απλά λόγια η τουριστική βιομηχανία, χρειάζεται manager και επαγγελματίες!

Τα δυο τελευταία καλοκαίρια - και ιδιαίτερα το φετινό -, η Άνδρος έδειξε την δυναμική της και τις προοπτικές της. Έδειξε όμως και τις αδυναμίες της που αν δεν διορθωθούν άμεσα, η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει το νησί ως τουριστικό προϊόν θα χαθεί.

Εκείνος που έρχεται να περάσει καλά και να αφήσει τα χρήματα του, αν αντιληφτεί ότι οι προσδοκίες του ήταν κατώτερες της πραγματικότητας δεν θα ξανά έρθει.

80 ΓΑΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΦΕΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ! Μόνο το Σαββατοκύριακο (8-9/9) στην Άνδρο, έγιναν επτά γάμοι! Από περίπου 150-200 καλεσμένοι, ένα πολύχρωμο και κεφάτο πλήθος κατέκλυσε το νησί.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα - που είναι κυρίως στο Γαύριο – φτάνουν περίπου τα 400 και δεν έφτασαν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Περίπου τα μισά τα είχαν πάρει οι ξένοι τουρίστες που εξακολουθούν να κάνουν διακοπές. Τα πλοία της Κυριακής είναι γεμάτα, και μόνο τα βραδινά έχουν θέσεις. Τι σημαίνουν όλα αυτά;

-        Ότι η καλοκαιρινή περίοδος μεγαλώνει, το νησί δυναμώνει.

-        Ότι το Airbnbσχεδόν τριπλασίασε τα καταλύματα και έφερε τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο.

-        Ότι η γραφικότητα και η εγγύτητα στην Αττική του τόπου, μετέτρεψε την Άνδρο σε… «νησί γάμων». Περισσότεροι από 80 είχαν ως κατάληξη για ξεφάντωμα σε κάποια παραλία! Άγνωστο πόσοι ακόμα έγιναν, με το γλέντι που ακολούθησε σε κάποια ταβέρνα ή σε σπίτι. Περίπου 10 ζευγάρια αλλοδαπών ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Άνδρο. Ανάμεσα τους Βέλγοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Αμερικανοί…

Λίγο πιο πάνω γράψαμε την λέξη manager. Την εννοούμε απόλυτα! Πολιτισμός, Τουρισμός, Φιλοξενία, Υποδομές, Μετακίνηση, Διαμονή, είναι κεφάλαια που διαχειρίζονται με επιτυχία από γνώστες και μόνο.

Η ευκαιριακή απασχόληση με τα κοινά - όπως την ξέραμε μέχρι τώρα - από ανθρώπους που έχουν μεράκι μεν, αλλά ελλείπεις γνώσεις και περιορισμένο χρόνο λόγω άλλης επαγγελματικής απασχόλησης, επί της ουσίας δεν προσφέρει τίποτα σε ένα τόπο που θέλει να αναπτυχτεί και έχει τις προοπτικές να το πετύχει.

Ο τύπος που… «τα ξέρει όλα και τα κάνει όλα, είναι λίγο πολιτικάντης, καταφερτζής, ρουσφετολόγος, αεριτζής και απολίτιστος» δεν πρόκειται να προσφέρει τίποτα! Από τέτοιους η Άνδρος έχει χορτάσει…

Ας το γνωρίζουν όλοι εν όψει μάλιστα των επερχόμενων εκλογών και όσοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους με τα πιο πάνω… «προτερήματα» ας αποσυρθούν διακριτικά και με αξιοπρέπεια, για να αφήσουν εκείνους που έχουν την δύναμη, την πείρα και τα προσόντα να προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον τόπο!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κείμενο του συνεργάτη μας συνοδεύουν φωτογραφίες του από δεξίωση γάμου που έγινε Σαββάτο βράδυ στην Χρυσή Ακτή.

 X.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί «4 επαγγελματίες «που θίγεστε είμαι ένας από τους γαμπρούς που εκανα τον γάμο μου σε μια από αυτες τις παραλίες !!θα ήθελα να σας ενημερώσω πως εμείς σαν ζευγάρι η επιθυμία μας ήταν όπως και άλλων ζευγαριών να κάνουμε κάτι ξεχωριστό από τα στημένα !!Κοιταξαμε χώρους στην Άνδρο οι οποίοι πέρα ότι με οποιον μίλαγες κανένας από αυτούς δεν ήταν επαγγελματίας σωστός οι χώροι πέρα από κάποιους δεν ήταν καν στημένοι για τέτοιες εκλδηλωσεις ...αρα το νησί στερεί από κάτι τέτοιο !πι καλεσμένοι μας ήταν 480 άτομα !αρα αυτό σημαίνει ακτοπλοϊκά από Παρασκευή δωμάτια φαγητό ποτό σε όλο το νησί μέχρι την Κυριακή !!!Αλλα επιδη είστε και βλάχοι συγνωμη αλλά είναι αλήθεια να ευχαρίστησε αυτούς τους ανθρώπους που πραγνατικα δουλεύουν και κάνουν αυτή τη ξεχωριστή μέρα για εμάς καταπληκτική !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ''ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ'', ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ.... ΜΠΟΥΣΟΥΞΟΥΚΕΡΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ ! !
ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ! !
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ! !
MHN TYXON KAI ΘΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ '' ΕΠΙΧΕΙΡΗΑΜΤΙΩΝ'' ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ..ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΚΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ? ?
ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΙ....ΝΑ ΠΟ...ΥΛΑΝΕ ΚΙ ΤΡΕΛΛΑ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΕΙ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ...ΑΚΟΥΣΟΝ..ΑΚΟΥΣΟΝ..ΘΡΑΣΟΣ ! !
ΓΙΑΤΙ, ΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ...ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ !
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ? ?
ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ''ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ'' ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ! !
ΠΕΛΩΡΙΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ..ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙ ΤΡΕΛΛΑ ! !
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ Ν ΑΠΟΥΜ ΕΟΤΙ ΝΑΙ ! ! ! ΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΕΕΠΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ...''ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ'', ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ! !
ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ....ΜΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΟΧΙ ΦΤΗΝΑ ! !
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜ,Ε ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ! !
ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙ ΟΧΙ ...ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΑΙΖΟΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΠΡΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ! !
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σας ζητησαμε στοιχεία για όσα λέτε για να κάνουμε δημοσίευση. ΔΕΝ στείλατε ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο κατηγόριες. Αν έχετε στοιχεία να τα στείλετε προς δημοσίευση. Αν κάτι επιλήψιμο υπάρχει η εφορία, ο εισαγγελέας κλπ.
Εσείς δεν στείλετε στοιχεία και αναλώνεστε σε ανώνυμες καταγγελίες. Μάλλον δεν σας ενδιαφερει να απαντήσετε, αλλά μόνο να κατηγορήσετε ανωνυμως. Όπως συμβαίνει πάντα στην Άνδρο.
Καλημέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η απάντηση σας κύριε διαχειριστά σχετικά με το εύλογο ερώτημα του επαγγελματία συναδέλφου μας, αλλά και την προτροπή του συνεργάτη σας με το όνομα '' Χ'' που παρουσίασε το εν λόγω σχετικό άρθρο, πιστεύουμε κι εμείς σαν ...ομοιοπαθείς επαγγελματίες με έδρα,πόρτα και είσοδο, χειμώνα-καλοκαίρι, ότι θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά το όλο καθεστώς αυτών των επαγγελματικών χώρων ! ! !
Κατά πόσο δικαούται ο καθένας μας, να κάνει ..του κεφαλιού του, στο όνομα της δικής του τσέπης και σε βάρος όχι μόνον της νομιμότητας, αλλα να μας λένε κιόλας, ότι ''έχουν δήθεν πρόθεση να πληρώσουν'' στον Δήμο Ανδρου τα νομίμως τέλη και στο Ελληνικό κράτος, τον αναλογούντα φόρο, αλλά λένε θρασύτατα, ότι το καθεστώς είναι λιγάκι ασαφές και έχουν λένε πρόβλημα, όταν έχουν άδεια για καρέκλες και ξαπλώστρες και αυτοί έχουν μετατρέψει τις εκμισθωμένες παραλίες σε μπουζουκτσίδικα και νυκτερινά κέντρα και μαγαζιά, με εκατοντάδες γάμους και τρελλά έσοδα, όταν ακούγονται, τιμές ότι για κάθε άτομο η ταρίφα είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό και αφήνουμε όλα τα υπόλοιπα και τι εισπράττουν ? ? ?
ναί να γίνονται γάμοι, τόσοι κι άλλοι τόσοι, αλλά τουλάχιστον κύριε διαχειριστά κια συνεργάτη του ΕΝ ΑΝΔΡΩ, με το όνομα '' Χ'' οφείλουμε όλοι μας να είμαστε και νόμιμοι, δεν νομίζετε ? ?
Καιρός λοιπόν τώρα να δούμε ρεπορτάζ και στοιχεία, απο αυτές τις εκδηλώσεις για το μέλλον όλων μας και όχι για ευκαιριακά κέρδη της.... λεγόμενης αρπαχτής κι όσο πάει, γιατί τελικά ένα νησί ένας Δήμος, ένα κράτος, για να λειτουργήσει και αποδώσει ανταποδοτικά έργα στους πολίτες του, απαιτείται η συμμετοχή όλων μας, δεν νομίζετε ? ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Νομίζουμε πως ναι... Αλλά μια και έχετε τέτοια στοιχεία που λέτε ή υπονοείτε μήπως θα σας ήταν εύκολο να τα τα στείλετε όπως στέλνουν και οι άλλοι τα δικά τους για να γίνουν τα ρεπορτάζ.
Ευχαριστούμε και περιμένουμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ .... ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ...ΚΟΙΝΑ, ΚΑΗΚΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΡΩΤΗΣΗ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ .
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ...ΜΠΙΤΣΟΜΑΠΡΑ, ΤΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ?
? ? ? ? ? ? ?
ΤΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ? ? ? ? ? ? ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ...ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ? ? ? ? ?? ? ?
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ...ΑΝΤΙΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ '' ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ '' ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ --- ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ --- ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ...ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ !!!!
ΕΕΕΕ...ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΕΩΡΙΕΤΑΙ ΑΥΤΝΟΗΤΗ
ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΙΣΩΝ ΔΗΜΟΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΚΛΠ ΥΠΗΡΕΙΩΝ ? ????? Ή ΑΛΟΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ????
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
Ρε παιδιά έλεος δεν το έγραφψα εγώ ο Μπασαντής το κείμενο. Το έγραψε ο συνεργάτης μας. Συνεπώς πες του να κάνει έρευνα γιατί αυτός είναι ειδικός στο airbnb και στα beach-bar κλπ. Σας ευχαριστώ που στελένετε μηνύματα αλλά απαντήστε του και στείλτε τον να κάνει την έρευνα που λέτε. Εγώ μπορώ να κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Αν έχετε άλλη άποψη στείλετε την απάντηση σας (έστω και με ψευδώνυμο) να την αναρτήσω.
Με την εκτίμηση μου
Διαμαντής Μπασαντής

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Με αφορμή το δημοσίευμα και ειδικότερα την προβολή της ιδιότητας του μάναζτερ (δεν νομίζω να αναφέρεται ως επάγγελμα), σαν ικανό και αναγκαίο συστατικό του ιδανικού πρώτου πολίτη της Άνδρου, του Δημάρχου, θεωρώ χρήσιμο ένα διάλογο πάνω στο θέμα, αφού τίθεται. Σίγουρα με δυσκολία θα υπήρχε συμφωνία στο ποιά στοιχεία συνθέτουν αυτή την ιδιότητα. Ανάλογα με την εμπειρία του ο καθείς, μπορεί να ταυτίζει την ιδιότητα αυτή με εικόνες και πρώτυπα που του είναι γνωστά ή οικία. Ωστόσο νομίζω πως στην αντίληψη όλων, θα χωρούσαν τουλάχιστον τα παρακάτω, στοιχεία: α) Η γνώση των προς διοίκηση αντικειμένων, β) η γνώση του διαθέσιμου εργατικού δυναμικού, γ) η γνώση των διαθέσιμων μέσων και πόρων για την άσκηση της διοίκησης ε) η γνώση των νομικών, κοινωνικών και επιχειρηματικών πλαισίων στα οποία καλείται να κινηθεί και τέλος στ) η ικανότητα και η θέληση να συμβάλλει στον προγραμματισμό όλων των δράσεων, ώστε το αποτέλεσμα να ισορροπεί ανάμεσα στην εξυπηρέτηση και την προστασία του τόπου και των ανθρώπων του από τη μιά πλευρά και στην περεταίρω ανάπτυξη και ενίσχυση της δυναμικής του τόπου και των ανθρώπων του, από την άλλη πλευρά. Τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να ξεπερνάνε όσα έχει ένας πετυχημένος μάνατζερ, αλλά ποιός είπε ότι η διοίκηση ενός νησιού είναι μια απλή υπόθεση για να χωρέσει σε μία ιδιότητα;
Με εκτίμηση
Δέσποινα Πολίτου

This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως ο μάνατζερ που υπονοητε τυγχανει να είναι επαρχος αυτή τη περίοδο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ο συνεργάτης μας δεν μιλά για πρόσωπα μιλά για ιδιότητες. Και δεν φωτογραφίζει κανέναν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα κ. Διαμαντή
πόσο χρονών είναι ο συνεργάτης σας;;!!! ( χ) γιατί κρυβεται;;;;
εγώ είμαι 28 & διαφωνώ μαζί του
απόψεις όλοι έχουμε,άλλοι συμφωνόύν & άλλοι διαφωνούν
οτι έχεται site δεν σημαίνει οτι έχεται το ΑΛΑΘΗΤΟ
δεν μπορεί να σας ακουλουθούν όλοι....
Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είναι 30 χρόνια μεγαλύτερος σου και ανδριώτης. Δεν υπογράφει γιατί δεν του αρέσει η προβολή. Εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του όπως κι εσύ. Που διαφωνείς;
ΥΓ
ΔΕΝ έχουμε site! Φτιαξαμε SITE! Που σημαίνει δουλειά, γνώση, πείρα, συνέπεια, οργάνωση, τόλμη, επεξεργασμένες απόψεις. Γιατί όλοι μπορούν να έχουν site. Site που να διαβάζονται και να θέτουν ζητήματα με στοιχεία κι επιχειρήματα ελάχιστοι..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι σωστά αυξήθηκαν οι γάμοι στην Άνδρο και προσφέρει μεγάλη βοήθεια το application Ατζέντα γάμου