Στις 15 Μαΐου το ντιμπέιτ. Στις 30 Απριλίου νέα σύσκεψη. Οι εκπλήξεις της συνάντησης.

  

Τελικά την μέρα που θα γινόταν το ντιμπέιτ συναντήθηκαν οι επικεφαλής των τεσσάρων από τις πέντε παρατάξεις στο δημαρχείο της Άνδρου έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου για να εξετάσουν… το πότε θα γίνει το ντιμπέιτ!

Παρόντες οι Θεοδόσης Σουσούδης, Γιάννης Καπάκης, Λευτέρης Μπάλλας, και Δημήτρης Γιαννίσης. Μοναδικός απών ο Δημήτρης Λοτσάρης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, δήλωσε πως σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μέχρι τώρα μεθοδεύσεις του δημάρχου απείχε. Δήλωσε όμως πρόθυμος για ένα ντιμπέιτ μετά τις 14 Μαΐου με κοινά συμφωνημένους όρους.

Η συζήτηση μεταξύ των τεσσάρων διήρκεσε μια ώρα και περιστράφηκε γύρω από τους όρους διεξαγωγής του debate, την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής, την τοποθεσία, την ατζέντα των θεμάτων και την επιλογή των δημοσιογράφων/συντονιστών του πολιτικού διαλόγου μεταξύ των επικεφαλής των υποψηφίων συνδυασμών.

Η συζήτηση που είχε αρκετά απρόοπτα επικεφαλής αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν η διεξαγωγή του debate να γίνει μετά την τελική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών («την 12η ώρα βραδινή της 5ης Μαΐου 2019»), προκειμένου το τοπίο να είναι ξεκάθαρο όσον αφορά τους υποψήφιους. Έτσι, ύστερα από συζήτηση, κατέληξαν να γίνει στις 15 Μαΐου 2019, και ώρα 19:00, ενώ ως τοποθεσία ορίστηκε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Άνδρου. Δηλαδή θα έχουμε ένα ντιμπέιτ που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο κοινό. 

Να σημειωθεί ότι έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση των επικεφαλής, την Τρίτη, 30 Απριλίου -μετά το Πάσχα- και ώρα 12:00 μ.μ., στο Δημαρχείο Άνδρου.

Οι εκπλήξεις της συνάντησης

Μεγάλη η έκπληξη ήταν η παρουσία του Δ. Γιαννίση. Ιδίως από την μεριά του δημάρχου και των στελεχών του που νόμιζαν πως δεν θα ήταν παρών γιατί εκτιμούσαν πως δεν θα έφτιαχνε συνδυασμό. Η έκπληξη αποτυπώθηκε ανάγλυφα στο πρόσωπο του κ. Δ. Θεοδωράκη που όταν μπήκε στην αίθουσα προς το τέλος της συζήτησης και είδε τον Δ. Γιαννίση τα έχασε! Κι έσκυψε και ρώτησε τον δήμαρχο: «μα αυτός θα κατέβει;» Και ο δήμαρχος του έγνεψε αμήχανος καταφατικά!

Μεγάλη έκπληξη ήταν η απρόσμενη στήριξη από τον κ. Γ. Καπάκη προς τον δήμαρχο και στην εφημερίδα που τον υποστηρίζει. Σε κάποιες ατάκες σκληρής κριτικής του κ. Γιαννίση προς τις μεθοδεύσεις του κ. Σουσούδη ο δήμαρχος σιώπησε αιφνιδιασμένος. Τότε πετάχτηκε ο κ. Καπάκης λέγοντας: «πως αυτά είναι εκτός θέματος»! Αλλά κατάπιε την γλώσσα του όταν ο Δ. Γιαννίσης τον ρώτησε: «αν εκπροσωπεί και τον Θ. Σουσούδη».

Ο κ. Καπάκης επανήλθε μετά ζητώντας «να κληθεί η κ. Μ. Φωτοπούλου της εφημερίδας Ανδριακής στους δημοσιογράφους»! Ο κ. Γιαννίσης παρενέβει και είπε πως αυτό θα πυροδοτούσε τοπικές καταστάσεις. Προφανώς εννοούσε τον αποκλεισμό του "Εν Άνδρω"! Με τον κ. Γιαννίση έσπευσαν να συμφωνήσουν ο κ. Μπάλλας και ο κ. Σουσούδης κρατώντας ισορροπίες. Κάπως έτσι η υποστηρικτική πρόταση του κ. Καπάκη προς την εφημερίδα Ανδριακή και ο αποκλεισμός του Εν Άνδρω έπεσε στο κενό.

Τέλος έκπληξη ήταν και η απίστευτη πρόταση Καπάκη "να κληθούν να καλύψουν το ντιμπέιτ η ΕΡΤ και το Κόκκινο"!!! Μάλλον μια υπερβολική και αστεία πρόταση με την οποία δεν συμφώνησαν οι άλλοι υποψήφιοι σκεπτόμενοι περισσότερο σοβαρά.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Μπάλλας είναι τελευταίος στη δημοσκόπηση του Μπασαντή. Άρα, είναι πρώτος από το τέλος. Μωρέ και στο δεύτερο και στο τρίτο πιτόγυρο θα μπεί. Μην το συζητάτε..

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπάλλας ήρεμη δύναμη. Ασε τον Γιαννίση να ψάχνει ψηφοδέλτιο και τον Λόντσαρη σε ένεδειξη διαμαρτυρίας που δεν τον παίζουν. Εχουν πλάκα. Τα εγκεφαλικά θα είναι οταν ο ΜΠΑΛΛΑΣ πάει δεύτερη Κυριακή.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σουσουδης και καπάκης τα έχουν βρει. Από κοντά και ο Βοσσος. Να δω αυτοί που φωνάζανε για την Πλούσκα θα ψηφιζουνε καπάκη και θα τους βγαίνει Σουσουδης. Θα πέσει πολύ γελιο

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ΜΑρικαίτη Πολέμη του Θοδωρή τώρα που θα είναι υποψήφια με τον γενικό απο το Μάτι, πρέπει να λογοδοτήσει στους Μπατσιώτες γιατί χάθηκε η μάχη του ΧΥΤΥ? Ποιός ευθύνεται γι'αυτό? Τι έκανε ο αρχηγός της για να βοηθήσει την περιοχή? Μπορούσε αλλά δεν Η Θ Ε Λ Ε.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΑΣ ...
ΚΑΘΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ...ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...
ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...
ΤΙ ΑΣΤΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ....
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ...
ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ....ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ....
ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ...
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.,...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
Γελώ ήδη με την φωτογραφία. Αλλά γελώ και με το σύστημα Μπασαντή - Λοτσάρη που "ανακάλυψε ο Σουσούδης!!!
Δεν προλαβαίνω να μετρώ ένα σύστημα στο οποίο μετέχω και δεν το ξέρω. Μόνο ο κ. Σουσούδης και η παρέα του που κυβέρνησαν όπως ήθελαν την Άνδρο επί 5ετία μοιράζοντας απευθείας αναθέσεις και εργολαβίες.
Αλήθεια το σύστημα Μπασαντή πόσα χρήματα μοίρασε και δεν το ξέρουμε;
Τον Σεπτέμβριο ο κ. Σουσούδης θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ από όποια θέση κι αν βρεθεί να ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ σε όλους. Τότε να δούμε και τις φωτογραφίες, αλλά και τα συστήματα για τα οποία παραμιλά.
ΥΓ. Όλες αυτές τις ανοησίες τις γράφει στο site των Νεων Οριζόντων που είναι ότι πιο παλιό υπήρξε στην Άνδρο. Ξεκίνησε με καμιά 800αριά φίλους του. Και τόσους έχει και σήμερα. Απλώς το "σύστημα" που τότε υπήρχε για τους προηγούμενους το 2014 είχε 1500 ακόλουθους και φίλους και επί των ημερών του έφτασε 8.650!!! Και συνεχίζουμε...
Καλημέρα σας...
Το "σύστημα Μπασαντή" νέτο σκέτο.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εκτός των λιμενικών έργων του Γαυρίου ανακοινώθηκε και σιδηρόδρομος για τον ΧΥΤΥ δια μέσου του κάμπου Γαυρίου.. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μήπως από βιασύνη βάλατε το σχόλιο σας σε λάθος άρθρο;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να δεις που ο Γιαννίσης θα κάνει συνδυασμό και θα κατέβει μοιράζοντας εγκεφαλικά. Πρώτος ο Βόσσος κι άντε να βρεις γιατρό στο Γαύριο. Δεύτερος ο Καπάκης κι αντε να βρεις γιατρό στο Μπατσί. Τρίτος ο Σουσούδης. Τον είχατε μισή μερίδα, αλλά αυτός σας την βγήκε λαγουδάκια του Σουσούδη. Θα περάσουμε καλά από εδώ και πέρα γατάκια...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Χ.Υ.Τ.Υ. ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΜΙΤΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητό ενΑνδρω, βλέπω ότι ατόνισες στο να παρακολουθείς τα προεκλογικά και να μας ενημερώνεις. Είτε κουράστηκες ή σιχάθηκες και συ απ'αυτά που γίνονται. Ομως, δεν πρέπει να μένουν κρυφά για να ενημερώνονται οι ψηφοφόροι.

Θα πάρω τον ρόλο του ρεπόρτερ και του σχολιαστή και θα σου κλέψω λίγη απ'την δόξα. Ψες αργά, λοιπόν, στο λιμάνι έβραζε η μαρμίτα συγκεκριμμένου συνδυασμού με καψαλισμένο καπάκι. Το ενδιαφέρον δεν είναι η απουσία ψηφοφόρων (τρείς και χωρίς τον κούκο!), αλλά στην σύνθεση των παρευρισκομένων.

Βρέθηκαν ομού κι αντάμα πρόσωπα που διαχρονικά και μέχρι προ εξαμήνου δεν μιλιόντουσαν, υποβλεπόντουσαν, στολιζόντουσαν με τις γνωστές χυδαιότητες και υπονοούμενα στα facebook και ψές αργά σαν να μην συμβαίνει τίποτα άκουγαν τις παρόλες υποψηφίων σε διαφορετικά πόστα αλλά με κοινό σκοπό.

Μέρες Μαγιού που έρχονται όλοι της γενηάς μου θυμόμαστε τον Φτερωτό Γιατρό, τον Ανθρωπο Σύμβολο, τον Ασπιλο Πολιτικό, τον Μαραθωνοδρόμο της Ειρήνης τον Γρηγόρη Λαμπράκη. Στον ΑΝΤΙΠΟΔΑ όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει και η Ανδρος τον δικό της φτερωτό γιατρό που διακρίνεται στο Αλμα επί Κοντώ πηδώντας από υποψήφιο σε υποψήφιο. Επειδή όμως όποιος πηδάει πολλά.... στο τέλος την πατάει, αφού ξεκίνησε με τον κάβουρα και μετά από ενδιάμεσες στάσεις κατάντησε να προσγειωθεί στη μαρμίτα με το καψαλισμένο καπάκι, μαζί με την ΜΑρικαίτη Πολέμη του Θοδωρή, τον Θοδωρή της ΜΑρικαίτης που μέχρι πρότινος του σέρνανε τα εξαμάξης. Προβλέπω τον χειμώνα πούρχεται να ανταλλάσουν βεγγέρες και να διαβάζουν στο γιατρό όσα του σέρνανε για να το διασκεδάζουν.

Από το ίδιο ανέκδοτο και ο επικεφαλής της μαρμίτας μαζί με την ΜΑρικαίτη μέχρι πρότινος βάζανε σε blacklist όποιον συνομιλούσε με τον guest star της βραδηάς υποψήφιο περιφερειακό από τα νότια προάστεια. Απαγόρευαν ακόμα και να καθίσει κανείς δίπλα του για να μην εκτίθεται. Ψες αργά το βράδυ στο λιμάνι ήταν όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα. Αυτά βλέπουν οι ψηφοφόροι και παίρνουν των ομματιών τους.

Βέβαια στην κατάντια της πολιτικής των μικροσυμφερόντων και του αμοραλισμού όλα είναι εφικτά, όλα γίνονται και όλα επιτρέπονται. Δεν θα απορήσω στο τέλος αυτής της απαξίας, να δώ αντάμα στο ίδιο ψηφοδέλτιο την ΜΑρικαίτη με την εγγόνα του Φρατζέσκου και την Πρώτη Κυρία του συνδυασμού που ψήφιζε δαγκωτό και διαχρονικά στηρίζει χυτυ στην Πλούσκα. Να το δώ κι αυτό κι ας τιναχτεί το καπάκι της μαρμίτας στον αέρα.

Αντε πολλά είπαμε σήμερα. Πάμε για ...ρεπορτάζ και σ'άλλες παραλίες. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιαννίση & Λότσαρη, μην δεχθείτε debate στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, ΜΟΝΟΝ στο δημοτικό θέατρο, παρουσία κόσμου να ξεφτιλιστούν Σουσούδης & Μπαλας ( ο καπάκης ότι έπαθε έπαθε από το Μάτι - Αττικής)
Γιαννίσης παιχτους, τους έχει για καλημέρα.... με το που ανακοινώσεις συνδυασμό Μπαλας δεν εκλέγεται, Σουσούδης πάει σπίτι του, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!
Στην Χώρα παίρνεις πάνω από 35% και το ξέρεις....

Περισσότερα