Λ. ΜΠΑΛΛΑΣ: Έκθετος ο Γιώργος Τρανάκος! Η τεχνολογία τον διαψεύδει!!!

Του Λευτέρη Μπάλλα

Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου

Διαχρονικός και διαπαραταξιακός ο επί 5ετία πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άνδρου Λ.Μπάλλας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15 Δεκεμβρίου 2020 έγινε προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος της ψηφοφορίας σχετικά με την απόφαση για το πρώτο θέμα της διερεύνησης της πιθανότητας σύστασης μιας νέας εταιρίας Δήμων για μελέτες και χρηματοδοτήσεις. Συγκεκριμένα τελείωσε η ψηφοφορία με ψήφους 10 θετικές και 10 αρνητικές και ανακοίνωσα την απόφαση περί αποδοχής της εισήγησης με την θετική ψήφο την δική μου (Προέδρου) να υπερισχύει λόγω ισοψηφίας και ξεκίνησα το επόμενο θέμα.

Στο σημείο αυτό ο γραμματέας του Δ.Σ κ. Αδάμης παρενέβη και είπε ότι δεν ψήφισε ο κ. Στεφάνου τον οποίο θεωρούσε ότι δεν παραβρίσκονταν καν στο συμβούλιο. Ο κ. Στεφάνου εμφανίσθηκε στην οθόνη και επιβεβαίωσε ότι ψήφισε θετικά. Μετά ο κ. Αδάμης επανήλθε και είπε πως ο κ. Τρανάκος είχε ψηφίσει αρνητικά! Για μερικά λεπτά αναζήτησα τον κ. Τρανάκο που δεν υπήρχε στην οθόνη. Κάποια στιγμή μετά από εκκλήσεις εμφανίστηκε ο κ. Τρανάκος δήλωσε ότι είχε ψηφίσει αρνητικά! Κάτι που διαβεβαίωσε και ο γραμματέας κ. Αδάμης με αποτέλεσμα να αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας αναζήτησα την καταγραφή του Συμβουλίου και αποδείχθηκε ότι ο κ. Τρανάκος είχε ψηφίσει ΘΕΤΙΚΑ και διαβεβαίωσε ΨΕΥΔΩΣ το Σώμα για το αντίθετο, προσπαθώντας να πείσει δια της μεθόδου "άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου".

Το βίντεο της πρώτης ψηφοφορίας όπου ο Τρανάκος ψήφισε θετικά. Σε πορτοπαράθυρα του ίντερνετ επιχειρήθηκε παραπλάνηση με την ανάρτηση της δεύτερης φοράς που ο Τρανάκος ψήφισε αρνητικά!!! Πότε γίνεται δεκτή μια ψήφος; Την πρώτη που ψηφίζουν όλοι ή την δεύτερη που την αναιρεί και λέει ψέματα;

Το video της συνεδρίασης – που ζητά να αναρτηθεί ο κ. Τρανάκος - έχει αναρτηθεί από το πρωί της 16ης-12 στο site του «Εν Άνδρω», που το ζήτησε και του εστάλη από την Γραμματεία - και ακούγεται πεντακάθαρα ότι ο κ. Τρανάκος ψήφισε θετικά και το γεγονός ότι μετά το πέρας της καταμέτρησης των ψήφων και της ανακοίνωσης της απόφασης, διαβεβαίωσε το Σώμα για το αντίθετο.

  • Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο το γεγονός ότι διαβεβαίωσε ΨΕΥΔΩΣ το Σώμα για την ψήφο του.
  • Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο ότι την άλλη ημέρα το πρωί μου τηλεφώνησε για να μου επιβεβαιώσει ότι ψήφισε εξ αρχής αρνητικά.
  • Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο ότι την ίδια μέρα (16-12) το μεσημέρι έστειλε επιστολή προς εμένα, τον Δήμαρχο αλλά και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ότι ψήφισε εξ αρχής αρνητικά ενώ ήδη από το πρωί στο video της συνεδρίασης ακούγονταν ΚΑΘΑΡΑ ότι είχε ψηφίσει θετικά.
  • Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο ότι στην ίδια επιστολή επικαλείται το video της συνεδρίασης για απόδειξη ότι ψήφισε αρνητικά και ζητούσε να αναρτηθεί αυτό για να αποδειχθούν τα «ορθά πραγματικά περιστατικά» ενώ το video είχε ήδη από το πρωί αναρτηθεί και ακούγονταν ότι ψήφισε θετικά!!! (Μέθοδος του ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα)

Το σίγουρο είναι ότι επιβεβαιώνεται η φράση του Μενέλαου Λουντέμη πως "ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια,  μια και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα είπαν"...

Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η αυτογελοιοποίηση έχει τα όρια της που μπορεί για κάποιους να είναι θολά. Όμως ένα είναι το ξεκάθαρο: Στη συνεδρίαση ψήφισε θετικά και προσπάθησε να εξαπατήσει το συμβούλιο με ψευδή διαβεβαίωση. Έτσι στην απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου η ψήφος του θα προσμετρηθεί στις θετικές και η απόφαση θα είναι θετική αφού ουδείς δύναται να διαφοροποιεί την στάση του και να αλλάξει (πόσω μάλλον να διαβεβαιώσει ψευδώς) την ψήφο του μετά το πέρας της καταμέτρησης της ψηφοφορίας και την ανακοίνωση της απόφασης στο Σώμα. Η απόφαση λοιπόν παρά την  προσπάθεια αλλοίωσής της θα είναι θετική και όποιος διαφωνεί μπορεί να προσφύγει κατά του κύρους της.

 

Ολόκληρο το βίντεο του συμβουλίου της 15ης Δεκεμβρίου 2020 και η διπλοψηφία Τρανάκου. Η θετική ψήφος του είναι ευκρινής στο 27:40 του βίντεο και η αρνητική στο 30:30 του ίδιου βίντεο!!! Εκ των υστέρων οι Σουσουδης και Αδάμης επιχείρησαν να παραπλανήσουν το σώμα με την συμπαιγνία του Τρανάκου. Ιδού το πλήρες βίντεο, που αναρτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και το οποίο θα πάει και στην Αποκεντρωμένη...

Θα έδειχνα κατανόηση αν επρόκειτο για ένα 10χρονο παιδί που προσπαθεί  να πείσει τον δάσκαλο του ότι δεν είπε αυτό που ο δάσκαλος του άκουσε. Πρόκειται όμως για ενήλικες που μετέχουν στο ανώτερο όργανο του Δήμου και από την συμπεριφορά τους εξαρτάται το μέλλον του νησιού μας.

Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχω υποχρέωση να προστατέψω το συμβούλιο από τέτοιες καταστάσεις και θεωρώ θλιβερό να προεδρεύω σε ένα Δ.Σ που παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα. Και "επειδή μια κοινωνία δεν είναι ισχυρή παρά μόνο όταν βγάζει την αλήθεια στο άπλετο φως του ήλιου" (Ε. Ζολά), πολύ δε περισσότερο, "επειδή  ένα ψέμα δεν μπορεί  να ζήσει για πολύ" (Μάρτιν Λούθερ Κινγκ), παραθέτω όλο το  video που ακολουθεί και είναι  αδιάψευστος μάρτυρας.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προτείνω στο επόμενο Δημοτικό.συμβουλιο να τους πάρετε τα κινητά. Το παίζω στοίχημα και ο Θεοδόσης θετικά θα ψηφίσει πόσο μάλλον οι υπόλοιποι δικοί του !!!!
Ευκαιρία να γελάσουμε λιγάκι με μερικούς μερικούς που δεν ξέρουν τι ψηφίζουν και εμείς που βλέπουμε και ακούμε.
Άλλη μια πρόταση είναι στο τέλος κάθε συμβουλίου να σηκώνετε και έναν από την αντιπολίτευση να σας λέει τι θα έπρεπε να έχουν ψηφίσει το ποιηματάκι δηλαδη για να λέγονται "δικοί τους"!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε Λευτέρη γιατί κουράζεσαι να εξηγήσεις τον Τρανάκο. Στον προυπολογισμό τον ρώτησες τι ψηφίζει και είπε εναν ναι και όχι. Ο μόνος είναι που πίνει τον καφέ του έτσι;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητό Εν Ανδρω. Δείτε το video της ψήφισης του προυπολογισμού. Ο Τρανάκος στο 1.37 ψηφίζει θετικά ο Πρόεδρος τον ρωτάει ορίστε;;; και του απαντάει αρνητικά. Αυτός είναι ο Τρανάκος που σήμερα δηλώνει οτι ψήφισε σε όλα αρνητικά και εξηγεί και γιατί. Κύριε ελέησον!!! Σας παρακαλώ βάλτε το video να το δεί ο κόσμος.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Θα το βάλουμε. Το έχουμε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχει και η Τρανάκειος ψήφος. Ψηφίζει θετικά, δηλώνει οτι ψήφισε αρνητικά και σήμερα βγαίνει στο facebook των Νέων Οριζόντων και εξηγεί οτι ψήφισε αρνητικά και μάλιστα γράφει και έναν λίβελο κατά του Δημάρχου για να εξηγήσει την θετικόαρνητική ψήφο του (ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΙΟΥ). Υβριστής των πάντων ο θετικοαρνητικός. Μα καλά υπάρχουν Ανδριώτες που ψηφίζουν αυτόν τον Τρανό τύπο;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Δολοφονία χαραχτηρων...
Αν μπορείς ανεβασετο...
Το δικό μου σχόλιο όμως δεν το ανεβάζετε για να μην μάθει ο κόσμος την αληθεια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γράφετε για οικονομικές συναλλαγές και ατασθαλίες ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!! Μόνο δικές σας εικασίες και αυθαίρετα συμπεράσματα. Αν έχετε κουράγιο πέστε τα ΕΠΩΝΥΜΑ. Η αλήθεια μόνο επώνυμη μετράει. Το ότι δεν ξέρετε να γράφετε προϊδεάζει και την πλήρη άγνοια στα νομικά και στα πολιτικά.
Κανένα πρόβλημα. Εμείς κάνουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. Μιλάμε για πολιτικές ανοησίες και αστοχίες ΕΠΩΝΥΜΑ. Κάτι που δεν τολμάτε εσείς και δεν θα τολμησετε ποτέ στη ζωή σας.
Αν κάτι από τα παραπάνω δεν τα καταλαβαίνετε ρωτήστε κάποιον που να ξέρει...
Την καλησπέρα μας...
ΥΓ Αν σας ενόχλησε κάτι από αυτά που γραφουμε το συζητάμε. Μην ξαναγράψετε όμως για δολοφονία χαρακτήρων γιατί είναι αυτό ακριβως που κάνετε εσείς. Μπορεί να σας το πει ακόμα και απόφοιτος ΤΕΙ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εχουμε ενα δημαρχο που...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αγαπητή κυρία, μητέρα, αδελφή, ξαδέλφη ή τι άλλο του αγαπητού υιού, αδελφού, ξαδέλφου ή τι άλλο από το Συνετί που ζείτε μονίμως στην Αθήνα και προσβάλετε το Συνετί με όσα συνεχώς γράφετε εδω και καιρό.
Με μαφιόζικο τρόπο επιχειρείτε συνεχώς να πλήξετε του πάντες ως κουκουλοφόρος της Κατοχής με ασυνάρτητες και αστήρικτες καταγγελίες. Θέλετε να μετατρέψετε το ΕΝ ΑΝΔΡΩ σε πεδίο δολοφονίας χαρακτήρων. Character assasination θα το έλεγε και ένας αγγλομαθής απόφοιτος των ΤΕΙ Λογιστικής Χανίων.
Δεν προσφερόμαστε για τέτοιους ρόλους. Αν ξέρετε άλλον να κάνει αυτή την μαφιόζικη λάντζα στο νησί πηγαίνετε εκεί.
Αυτά και τέλος...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πρέπει να άκουσε μεγάλη κατσάδα ο Τρανακος από τους δικούς του για τη θετική του ψήφο . Τα μηνύματα στο κινητό πήραν φωτιά στα 2-3 λεπτά που μεσολάβησαν.Απορω πώς ανέχεται το μπουλινγκ από τους προηγούμενους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μεγιστη πατατα θα ελεγα απο τον Τρανακο το οτι δεν παραδεχεται τη ψηφο του πρεπει ο Σουσουδης να τον αποπεμψει αλλα εδω δεν ζητα παραιτηση απο τον Ψωμα που πρακτικα ψηφιζει υπερ Λοτσαρη

This comment was minimized by the moderator on the site

Θέλω ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές με Ιωσήφ Ψητο Βασίλη Αδαμη και Μαρία Μαμαη

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα γίνει το σλόγκαν της τετραετίας. Ο Γιώργος θα ψηφιζει, ο Βασιλης θα ρωτάει και η Τασουλα θα κοινοποιεί τις σοφιστιες της Άνδρου της Ζωής της

Περισσότερα