Τέλειωσε η αποχέτευση στα Λειβάδια. Ξεκινά στη Μεσαριά. Κλειστός ο κεντρικός δρόμος...

Ξεκίνησαν τα έργα συνδέσεων και ολοκλήρωσης της αποχέτευσης στη Μεσαριά. Η διάρκεια τους θα είναι περίπου ενάμιση μήνα...

Τέλειωσαν με καθυστέρηση ενός και πλέον μηνός τα έργα αποχέτευσης των Λειβαδίων και ξεκίνησαν αμέσως τα έργα ολοκλήρωσης της αποχέτευσης στη Μεσαριά. Τα έργα θα διεξάγονται σε δύο σημεία. Εντός του οικισμού και επί του ήδη φρεζαρισμένου δρόμου όπου γίνονται συνδέσεις και εκτός οικισμού όπου γίνονται εργασίες σύνδεσης και ολοκλήρωσης με το κεντρικό δίκτυο. Ατυχώς τα δημόσια έργα έχουν τη δική τους λογική και ταλαιπωρούν όσους βρίσκονται στην εμβέλεια τους. Όμως όταν τελειώνουν όλοι απολαμβάνουν τα οφέλη.

Με δεδομένο πως στην Άνδρο είχαν να γίνουν δημόσια έργα με σκαψίματα σε κεντρικούς δρόμους από το 2012-13, που έγιναν τα δίκτυα του βιολογικού και η υπογειοποίηση του ηλεκτρικού στη Χώρα, οι ανδριώτες αυτή την εποχή ξαφνιάστηκαν με την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τα εκτελούμενα έργα. Κάποιοι βιαστικοί, μη γνωρίζοντες ή πολιτικά υποκινούμενοι - όπως ο Γ. Πιπεριάς. πολιτευτής του κ. Σουσούδη - έφτασαν σε εξώδικα και ακραίες διαμαρτυρίες για όλα τα εκτελούμενα, αλλά και όλα προγραμματιζόμενα έργα - δρόμος Μεσαριάς, κυνοκομείο/κτηνιατρείο κλπ.

 Τα έργα στα Λειβάδια τέλειωσαν. Η αποχέτευση ολοκληρώθηκε, οι δρόμοι αποκαταστάθηκαν και μαζεύονται. Μια νέα μέρα με αποχέτευση ξεκινά σε ένα χωριό που έριχνε αστικά απόβλητα στον ποταμό μολύνοντας το περιβάλλον. Από σήμερα είναι η μέρα της Μεσαριάς...

Η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα τα Λειβάδια και η αποχέτευση που θα λειτουργήσει το επόμενο διάστημα αποζημιώνει για την ταλαιπωρία των τριών μηνών και την καθυστέρηση του ενάμιση μήνα που υπέστησαν κάτοικοι και διερχόμενοι. Το ίδιο θα συμβεί και στην Μεσαριά όταν ολοκληρωθούν οι συνδέσεις τόσο με τα σπίτια όσο και με το κεντρικό δίκτυο και η Μεσαριά αποκτήσει και αποχέτευση και σωστά ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Τότε όλοι οι πολίτες και οι υπομονετικοί και οι ανυπόμονοι, και οι εξωδίκως επισπεύδοντες, αλλά και οι πολιτικά υποκινούμενοι θα δουν το όφελος. Μέχρι τότε όμως τα προβλήματα διακοπών της κυκλοφορίας που τέλειωσαν στα Λειβάδια ξεκινούν από αύριο στη Μεσαριά. Σχετική ανακοίνωση για τις διακοπές κυκλοφορίας και για την αυξημένη προσοχή όπου επιτρέπεται η διέλευση έβγαλε ο Δήμος Άνδρου και την παραθέτουμε παρακάτω...

ΕΝ ΑΝΔΡΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Χ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤH ΜΕΣΑΡΙΑ

Τα νέα σκαψίματα για την αποχέτευση στη Μεσαριά, θα συμπληρώσουν όσα προηγήθηκαν. Όσοι ανυπόμονοι, πολιτικά υποκινούμενοι και νοσταλγοί της απραξίας του παρελθόντος ας περιμένουν πριν αρχίσουν να διαμαρτύρονται γιατί εκτίθενται... 

Εργασίες για την κατασκευή κεντρικού δικτύου αποχέτευσης στη Μεσαριά έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν από αύριο Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, από αύριο, Τρίτη, από τις 08:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, το τμήμα του δρόμου από την πλατεία Ηρώων της Μεσαριάς προς την Χώρα, θα μένει κλειστό, λόγω των εργασιών αυτών. Από τις 16:30 το απόγευμα μέχρι τις 08:30 της επομένης ο δρόμος θα είναι προσβάσιμος. 

Ταυτόχρονα, εργασίες σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης θα εκτελούνται από δεύτερο συνεργείο στο τμήμα του δρόμου από την διασταύρωση των Μαινήτων με κατεύθυνση προς τη Χώρα. Στο εν λόγω σημείο ο δρόμος θα είναι ανοικτός, ως εκ τούτου παρακαλούμε για  την προσεκτική σας  διέλευση από αυτό.

Επιπλέον, συνιστάται:

  1. Η χρήση του περιφερειακού δρόμου, ως εναλλακτική διαδρομή μετάβασης σε ή επιστροφής από την Χώρα, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. Ο περιφερειακός συνιστάται προς χρήση και από τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.
  2. Η προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.
  3. Η προσεκτική οδήγηση κατά τη διέλευση από τα σημεία εργασιών, στις ώρες πρόσβασης του δρόμου αυτού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε παιδιά σταματήστε και λίγο, πάρτε μια ανάσα.........Όσα δεν είχαν κάνει οι άλλοι σε 4 χρόνια πάτε να τα κάνετε εσεις σε 2 χρόνια!!!!
Θα την σκάσετε τον ΚΑΜΗΛΑ !!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Σωστά ασφαλτοστρωμένο όπως της Χώρας και των Λειβαδίων. Ε ρε γλέντια!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είστε ανυπόμονος. Γλεντάτε πριν τελειώσουν τα έργα της Χώρας. Όταν τελειώσουν μπορείτε να γλεντήσετε αυτά που έγιναν. Και αυτά που δεν κάνατε ποτέ εσείς που φάγατε πολλές μεγάλες μπουκιές. Πάντως το γλεντήσατε με 9.700.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις και έργο... "την πεζογέφυρα Γιαννίση-Γλυνού"!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro