49 ακόμα υποψήφιοι με τον Δημήτρη Λοτσάρη. Στους 156 υποψηφίους ο συνδυασμός! Δύο λόγια για δύο πρώην δημάρχους...

 

Το δημαρχείο μετά την ανακαίνιση που έγινε από την διοίκηση Λοτσάρη.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Στα παρακάνω ονόματα του δελτίου τύπου της παράταξης του Δ. Λοτσάρη διακρίνουμε δύο πρώην επιτυχημένους δημάρχους. Τον Κυριάκο Θωμά, δήμαρχο Υδρούσας 2003-2010 και τον Δημήτρη Γιαννίση, δήμαρχο Άνδρου (Χώρας) 1999-2002. Δύο σημαντικά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης της Άνδρου με έργο στις δημαρχιακές θητείες τους, που εκτιμήθηκε από τους ανδριώτες στη συνέχεια.

Ο Κυριάκος Θωμάς το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με ρεκόρ ψήφων (950 ψήφοι)! Και το 2014 εκλέχτηκε πάλι δημοτικός σύμβουλος (630 ψήφοι) και στη συνέχεια πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου 2014 - 2016. Το 2016 διαφώνησε με τον καταστροφικό τρόπο διοίκησης του Θ. Σουσούδη. Παραιτήθηκε από πρόεδρος και από μέλος του ΔΣ και αποσύρθηκε. Το 2019 ενεργοποιήθηκε και στήριξε την υποψηφιότητα Λοτσάρη μένοντας σταθερός στις απόψεις του (σε αντίθεση με άλλους που τα γύρισαν) για την αποτυχημένη δημαρχία του Θ. Σουσούδη.

Στη συνέχεια ανέλαβε πολιτικός σύμβουλος του Δ. Λοτσάρη. Υπήρξε βασικός εισηγητής σειράς μεταρρυθμίσεων και έργων, μέσα από τα οποία η δημαρχία Λοτσάρη άλλαξε πολλά στην Άνδρο. Η σημερινή εκ νέου υποψηφιότητα του αποτελεί απάντηση στο κύμα τοξικότητας, εχθροπάθειας και συκοφαντίας, με το οποίο επιχείρησαν πρώην συνεργάτες του να τον εξαφανίσουν πολιτικά. Κάποιοι από αυτούς πρώτα συγκρούστηκαν μετωπικά επί 4ετία με τον Θ. Σουσούδη για τον ΧΥΤΥ. Μετά το 2019 συνεργάστηκαν στενά πάλι με τον Σουσούδη στην αντιπολίτευση. Και σήμερα "κοσμούν υπερηφάνως" εκ νέου το ψηφοδέλτιο "ανανέωσης" του (ή μήπως αναπαλαίωσης) ! 

Σε αντίθεση με αυτούς ο Κ. Θωμάς απέδειξε διαχρονικά πως παραμένει σταθερός στις απόψεις του για την καταστροφική 5ετία Σουσούδη. Έδειξε πολιτική σταθερότητα του και προσωπική αφιλοκέρδεια αφού παραιτήθηκε από αμειβόμενη θέση κι αποχώρησε. Η πολιτική του διορατικότητα για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε στηρίζοντας ενεργά μια διοίκηση που μεταξύ 2019-2023 έκανε έργο για το νησί, το οποίο έχει ήδη καταγραφεί σε όλες τις δημοσκοπήσεις από το 2020 μέχρι το 2023. 

Ο Δημήτρης Γιαννίσης ήταν ο δήμαρχος της Χώρας που μέσα σε μια 4ετία έκανε πρόλαβε κι έκανε έργα υποδομής (δημαρχείο, δημοτικό στάδιο, μελέτες υπογειοποίησης καλωδίων στη Χώρα, μελέτη πεζογέφυρας στο Νειμποριό,  χωρόθετηση βιολογικού Χώρας κλπ). Δεν κατάφερε να επανεκλεγεί μέσα σε ένα τοξικό κλίμα το 2002. Στη συνέχεια έχασε κι αποχώρησε της πολιτικής. Επέστρεψε το  2019. Κατέβηκε σχεδόν μόνος για δήμαρχος (με τον ελάχιστο αριθμό στο ψηφοδέλτιο του). Κέρδισε το 11,5% της Άνδρου και το 22% της Χώρας! Δείχνοντας έτσι πως το έργο του κι αν πέρασαν χρόνια δεν ξεχάστηκε. Από 2019 μέχρι το 2023 ως αντιδήμαρχος μόχθησε για το καλύτερο. Σήμερα είναι πάλι στην αφετηρία με τον Δ. Λοτσάρη με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα επί 4ετία κι έκαναν έργο.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«Μαζί για την Άνδρο» του Δημήτρη Λοτσάρη

Αποκατάσταση Επισκοπείου Χώρας. Πως ήταν το 2019 και πως έγινε το 2021.

 

Καλωσορίζω 49 νέους υποψήφιους δημοτικούς, τοπικούς συμβούλους και τοπικούς προέδρους στην παράταξή μας, Μαζί για την Άνδρο.

Είναι ενεργοί πολίτες με όραμα και όρεξη για προσφορά, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και συστρατεύονται στην κοινή προσπάθεια της παράταξής μας.

Με τα νέα αυτά μέλη ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων της παράταξης μας ανέρχεται σε 156.

Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία, με θετικές προτάσεις, καθώς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό του Νησιού μας, αποφεύγοντας τις στείρες αντιπαραθέσεις.

Θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων του δήμου μας και να συνεχίσουμε να δίνουμε προοπτική στον τόπο μας.

Έχουμε την εμπειρία και τις λύσεις που απαιτούνται και απομένει οι δημότες να μας δώσουν την ευκαιρία με την ψήφο τους, να προχωρήσουμε μπροστά. Η Άνδρος αλλάζει και αυτό αποτελεί μονόδρομο για εμάς. Η δική σας εμπιστοσύνη γίνεται έργο για την Άνδρο μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

  

1.      ΒΑΛΜΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

2.      ΒΟΛΤΗ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

3.      ΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

4.      ΓΙΑΝΝΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5.      ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6.      ΓΡΙΜΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ

7.      ΔΕΛΛΑΡΤΑΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

8.      ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

9.      ΖΕΡΒΟΥ

ΕΛΕΝΗ

10.   ΖΥΓΑΚΗ ΚΑΡΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

11.   ΘΩΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

12.   ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

13.   ΚΟΝΤΟΥ ΜΠΑΛΛΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

14.   ΚΟΥΡΤΕΣΗ

ΒΙΟΛΕΤΤΑ - ΕΙΡΗΝΗ

15.   ΚΟΥΡΤΕΣΗ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

16.   ΚΟΥΤΡΑ

ΑΓΟΡΗ

17.   ΚΥΡΤΑΤΑ ΜΑΛΙΣΙΟΒΑ

ΣΟΦΙΑ

18.   ΛΟΥΚΑΣ

ΓΚΑΛΙΝΑ

19.   ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

20.   ΜΑΜΑΗΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ

21.   ΜΑΝΔΑΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

22.   ΜΑΝΔΑΡΑΚΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΣΤΑΜΑΤΑ

23.   ΜΑΡΤΙΝΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

24.   ΜΙΧΑΗΛ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ

25.   ΜΠΛΗΖΙΩΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

26.   ΝΑΝΝΟΥ

ΒΑΪΑ

27.   ΞΑΝΘΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

28.   ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

29.   ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

30.   ΠΕΠΠΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

31.   ΠΕΡΤΕΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

32.   ΠΕΤΡΙΣΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

33.   ΠΙΑΓΚΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

34.   ΡΟΜΠΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

35.   ΡΟΜΠΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

36.   ΡΟΜΠΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΖ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΥΜΑΝΗ

37.   ΡΟΥΣΣΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

38.   ΡΩΤΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ

39.   ΣΙΓΑΛΑ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

40.   ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ

41.   ΣΤΑΜΑΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

42.   ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ

43.   ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ (ΝΕΝΕΣ)

44.   ΣΥΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

45.   ΤΑΤΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

46.  ΦΡΑΔΕΛΟΥ ΚΟΖΙΝΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

47.  ΧΑΛΑ

ΛΑΣΚΑΡΩ

48.   ΧΑΛΑΡΗ

ΜΑΡΙΑ

49.   ΧΑΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δείτε τη πραγματικότητα με ρεαλισμό. Σκεφθείτε.... η σιωπή είναι χρυσός!!!!!
Άρα η σιωπή είναι εν δυνάμει αξία!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ
ΒΟΉΘΕΙΑ ΜΑΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Λευτέρη Μπάλα ευχαριστούμε

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευχαριστούμε Λευτέρη Μπάλα

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε πάλι ο Μπάλλας σας φταίει που δεν εκανε πλήρες ψηφοδέλτιο ο Σουσούδης. Τι να κάνει ο άνθρωπος. Ο Σουσούδης ξέρει οτι χάνει και ο μόνος στόχος στις εκλογές ειναι να μην βγεί ο Λευτέρης. Πήρε στο ψηφοδέλτιο του ολους τους πρόθυμους να πουλήσουν τον Μπάλλα συγγενείς τπυ και του ψηφοδελτίου του κσι πάλι έκανε 153. Φτάνουν οι μούντζες στον Λευτέρη Μπάλλα το εχετε πατακάνει. Μετά την ασθένεια του χθές τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά σε τροχαίο στη Σύρο. Ασχοληθείτε και με κανέναν άλλο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυρίε Παρατηρητη ή όπως σας λένε γιατί μπερδεύομαι με τα ψευδώνυμα και τα παρατσούκλια, να σας πω ότι ναι η μητέρα μου είναι ήδη πρόεδρος της Κοινότητας Λαμυρων και ξαναβαζει στις εκλογές (δεν ξέρω πως αυτό μπορεί να φαίνεται περιεργο) και εγώ ως νέος και δικηγόρος στο νησι, βάζω υποψηφιότητα στο τοπικό της Χώρας. Δεν μου αρέσει η διακυβέρνηση της Χώρας όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω πως εμεις οι νεοι ήρθε η ώρα σιγά σιγά να προσφέρουμε τις γνώσεις μας για τον τόπο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αλλάξανε αγαπητό Εν Ανδρω την καραμέλα με τον Μπάλλα. Τόσα χρόνια ήταν ο γυιός του αγωγιάτη και δεν έπρεπε να πάρει αξιώματα. Τώρα ο γυιός του που είναι δικηγόρος και γυιός δικηγόρου δεν πρέπει να πάρει αξιώματα γιατί είναι γυιός του Λευτέρη. Τι άλλο θα ακούσουμε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε πόνο που σας δίνει ο Λευτέρης Μπάλλας. Η γυναίκα του ανώνυμε ψυθιριστή καθ ανόητε σχολιαστή είναι τώρα που μιλάμε πρόεδρος της κοινότητας Λαμύρων να μην ξανακαταίβει;;; Ο Γιώργος ειναι δικηγόρος με τρία γραφεία και αυτόφωτος στην πολιτική και δεν κατεβαίνει στον κορμό να κληρονομήσει τις ψήφους του Γέρου αλλά στο τοπικό της Χώρας γιατί κάποτε πρέπει να αναβαθμιστεί η Χώρα και με επιστήμονες στο τιμόνι της. Και μιλάτε για τον Μπάλλα που εχετε βάλει όλο του το σόι το Μωραίικο με τον Σουσούδη;;; Εσείς που έχετε πέντε με έξι ανδρόγυνα μη εκλεγμενα στο συνδυασμό σας;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΨΗΦΙΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κούλης μέχρι την αδερφή του (156) κατεβάζει. Ε ρε ζόρια

Περισσότερα